Rabu, Januari 07, 2009

Brekfast untuk adekkuh!

Huahua..lambat giler nak pos entry nihh..da pkul 2.28minit petang daa...bahaha...lantak..janji aku tulis gak mende nih...adoii...nak tau x...semalam yang aku post entry makan2 tuh kan...lepas tuh aku tak tido...sampai ler sekarang nihh...2.29minit petang...giler ngantokk...hahahah...dala stoned smalam...pastu nak tido kejapp tengok danak kul 6..dorang bangun 6.15..aku da bjanji pada diriku nak wat sarapan tuk adek2ku...jadii...mase yang diluangkan tuh aku chat kat ym..adoiiiii...nak citer nihh..merewang sekejap ye tuan-tuan dan puan-puan...huhu...haa...semalam ade sekor mamat nih add aku kt ym..aku apprve jela..then merepek2 cakapnyerr..adoii pengajaran buatku..adei..mencikkk ahh mamat tuhh...then tadi aku on ym aku..die tak abez buzz2...hmm..tengok la ti aku delete kaw dari friendlist aku!ngahaha..yelaa...nyemak jek..datang pekdah takpe gak...HuhHu..

Okehh sambung alek sal bekfast!Pas aku tak tido tuhh...aku gi la goreng maggie...u noe maggie goreng??Lazat sungguh makan pepagi bute tuhh..wahaha..jom melihat rupe meggie pagi bute aku..wa3
Ahha ini diee...maggie goreng pagi bute..barang2 die aku da siap2 da time bohsan nak tunggu kul 6 tuu...huhu..alamak terkantoi over rajen...ngeh2..pas masak tuhh aku pon stating la pack2 masuk lam bekas ala2 comeyh..meyh2 tengok!huhu
Haa..ni die bekas comeyh tuh...camne nak beze ehh mane satu ntuk yang si gomok n ane satu ntuk yang si keding...sonang jekk...yang gomok tuhh letak sticker manchester...si keding tuhh letak sticker chelsea...bole la nii jadik member bola imar...ngahahaa..papehal janji sedap...ciss masuk msein putar sniri!ngahaha
Pastu kann..aku takkan la nak tido trus..kene laa..blagok sket ngn mak pak aku...yang aku mangun pagi2 wat sapan tuk adek2...kul 6.15 tuh aku xde keje kaco adek2 akuh tido..[padahal da waktu nak gi skola dah..podah]
Hehehh..panasss dorang akuhh kaco...dorang tolak2 akuh!Cis kureng ajar terhadap kakakmuh!Ngeh3...kaco punye kaco...saje je nihh nak jeleskan dorang yang aku leh tido sampai kul 1.bahaha...bengang jek dorang...so kaco punye kaco...tengok mak aku da mangun..takde respon langsung..adeii..bapak aku jee ade respon..huhuh..
Hmm..tu jelaa..so entry nihh ending kat sinih luh k..bahaha..jap gi lam 5 minit gi ak anta entry makan tengahari lak kk..huahua

2 ulasan:

iKHMAR berkata...

Oitttt...
si keding bole join da klab lah dgn aku!!!!! idup Chelsea~

Oh, weyh..aku x gheti lgi nk letak video U-tube tu lg la...dolu time aku blom 4mat lappy aku nih, aku download dolu kalo x silap aku videonye..pastu 'browse' je dari MyDocument.Skrg aku da x gheti..huhu.

Photomaniac berkata...

wahaha
tao xper

ohh..gitu
huhu
takpelah
video mepek jek aku nak letak g pun
wahaha

:)

Daisypath Anniversary tickers