Jumaat, Januari 30, 2009

Flu yang aku menci

Wuu... wuu... tak suke gile dapat flu. Saper suke flu kat sini? Aku taktau aku silap makan ke haper. Tapi ini adelah namanya tulah. U know what is tulah? Wait-wait haa... aku gi cari makne tulah. Okeh.. tulah adelah kemalangan yg menimpa akbat mlanggar larangan. Ohh yer? Aku de langgar pape ker? Huhuh... tulah kedua fulak bermaksud mendapat kecelakaan kerana mlanggar perintah mak bapak. Oishhh... aku anak yang solehah okehh... ade ke aku langgar perintah dorang? Takde laa... aku baek... aku baek... *ngn muke konfidennyer... bahaha

Okess... aku rase yang menyebabkan demam aku adelah ubat pil aku. Ubat yang aku tunjuk lam entry lame tuh.. yang kaler-kaler pelik tuh... haa.. aku rase ubat tuh maksaklahnyer skarang.. * cehh dan-dan salahkan ubat... hahahh...

So pada hari ini aku sangat malas nak online walaupun sebenarnya aku nak online. Huu.. nih kes nak tunjuk kat mak aku yang aku sangat la sakit. ;PP


So mesej ape ke sume orang kasi kat aku tidak lah aku reply. Sangat tidak ada kredit okeh... hee.. dan juge pelawaan member aku untuk lepak bersama die pada esok hari juge terpakse dilupakan. Camne aku nak jalan ngan die selama 8 jam kat lua nuu... ngan keadaan yang tingtong dan wengweng nih aku rase aku bole tumbang ditengah bandar. Bahahh... poyo jerr kunun sakit. Sayer sangat tidak suke demam... sayer sangat tidak suke dan tidak sukelah!


Ayat da melelong ke Bangsar jadi bayek sayer tutup ini entry.


Ohh... op.. opp... lupe nak tunjuk... tadi aku beli cool fever! Hepi giler... gahaha... actually jarang guna so bile dapat tuh jakun la sikit... wekk;P Tadaa.. ini dier... bes gile tampal-tampal kat muke... hahahah.... pas kua dari kedai pakcik tuh tros rase nak tampal... amat tidak pernah jumpa. Huhuh... korang senyap-senyap sudaa... jadi aku sudah menjadi seperti orang sakit la konon menampal benda ini dimuka. Hihih... bagi yang nak rase cool fever nih silela cakap aku... ade lagi manyak sheet yang tak gune. Huhuh..
Okeyhh tata... samat malam... nah aku sangat murah hati untuk kasi korang satu poem good night The wind is singing through the trees to-night,
A deep-voiced song of rushing cadences
And crashing intervals. No summer breeze
Is this, though hot July is at its height,
Gone is her gentler music; with delight
She listens to this booming like the seas,
These elemental, loud necessities
Which call to her to answer their swift might.
Above the tossing trees shines down a star,
Quietly bright; this wild, tumultuous joy
Quickens nor dims its splendour. And my mind,
O Star! is filled with your white light, from far,
So suffer me this one night to enjoy
The freedom of the onward sweeping wind
Written by Amy Lowell

3 ulasan:

iKHMAR berkata...

Ju-On!!!!!!!!!!!

Hahaha..gurau saje ye~

Simply ZULAIKA berkata...

ju onn????
bahahahahha
aku sedang menderita
*ceyh ayat penoh
wahaha

tintin berkata...

perhhh
pembawa virus nie
baik aku larikn diri
hahha
**mate kau sgt cntik
wahahha

:)

Daisypath Anniversary tickers