Jumaat, Januari 09, 2009

Hee..dah tersuke emoticons!

Wuwuwu..skali lagik devianart menjadi mangsa engine pencarian gambar-gambar yang kusuka..ohh tidakk...aku tak curik sume gamba tuhh...aku promote jek..almaklumlah aku ngah borink..duk umah jek tak kua mane...kalo kua lehh la aku snap gamba-gamba kat lua tnjuk kat korang...so duk umah jee...tunjukla kat korang pe yang aku carik kat tenet...hihi..aku kan suke...promote-promote gambo orang..huhuhuh


Hmm..pasan tak budak mate birus dan bulats yang sibuk berade di header blog aku nih..?Hihi..aku suke sebenonye mende nihh..tengok ler muke die de macam-macams..klaka gile ahh...huahua..mungkin certain nengok mende tuh freaky..kadang kul 2-3 pagi on9 nengok muke die memang ler tegak bulu romas..tapihh..comey...huahua...


Jadik mari ler kite ngusha2 pe yang aku ngusha2 kat devianart...huhu...comeyh2..

Bahahak!Klaka gilak ler!Camne larh kucin nih leh wat muke camnih...bahaha...ikmar ko kan de kucin ce la try wat cmnih sure lawak gilos.huhuhuh

Muahaha...lawok-lawok..Tengok lah kat atas nih..die amek emoticons yahoo messenger and try-try kat muke dier..wuhuhu..klaka..klaka...Wahaha...comeyh tak dak atas nih?Tapihh tak jadik sangat ler emoticons dier..

Yang atas nih member aku tapi smpe form 3 jek jadi mmber aku cos die da pinda skola...btw..name die Syuhada tapi kitowang pangge Syad or chot..huhuh..tengok ler die wat emoticons yg agak sengal..kakak die yang kaler ungu tuhh tak baper nak jadi tapihh diee..tengok lah muke die fleksibel...gahahaha..pepehal pon..syad tetap tomeyh!:DD

ahha...yang atas nihh palin aku suke...wawawa...tengok ler muke die yang puteyh tuhh...amat ler commeyhh!Camneler muke korang wat mcam2 cam kat atas niyh...huahua..saper branih wat emoticons snirik?Wa tabik lah!huhuh

2 ulasan:

iKHMAR berkata...

owh..
aku mmng x brani!
nnti ada yg mati dpn pc...:p

Photomaniac berkata...

bahahaha
sengal lah ko!
gahaha

:DD
takpe..ti aku wat kat hanjeng pliharaan kuh..
huk2

:)

Daisypath Anniversary tickers