Sabtu, Januari 10, 2009

Ohh...Malaysian Youth 2009..

Aduuss...suda hari Sabtu..walaupun informalnya aku rase sekarang ari Jumaat...takpelah..arini ari Sabtu okeh...Hmm..today got big event on PWTC...sudah lerr...aku amat kaciwa mendengar hari Sabtu...huuu...arini Malaysian Youth 2009 have started...pada pukul 9.30 pagi ni...ohh..sangat kecewaa tak dapat pergi...firstly...aku dah menghampakan Fairus Idzwan...he's the one yang promote photography contest kat aku..suh aku masuk snap2 pix kat sanee...die lah ajak lepak togetha2 afta aku dah hampekan lepaks2 ngn die dulu...manyak kali okeh aku hampekan diee...sorii wahai Mohd Fairus Idzwan...kiter salu slack ngan keadaan ern?Hmm..

Secondly...of course my Myspacian Friend Putra Andila...membernye Fairus Idzwan ituh...adoi..his kinda friendly..dier la mamat yang paleng rockz aku pena borak kat myspace tuhh...da 4-5 kali aku hampekan diee...am i too bad?Ohh tidak...aku memang bad...hee..nak tau tak pe masalah aku ngan laki2?Masalahnyer aku cakap je retii...bile dorang nak jumpe ke ape...memang aku slack...de je alasan yang xbaper nak kukuh dan menjengkelkan kuberi...tulaa susahnyer bile da skola perempuan...tak reti nak hadap dak-dak laki...dulu aku punye bangge lahh kate...

'Alaa...nak jumpe dak Clifford[skola lelaki di Kuala Kangsar]jumpe jelah..watpe nak takut...be a woman kene kondifen...huhuh...'

Tadaa..kan da kene balek kat aku ayat tuhh...aku cume takot...first meet kang saket ati..jadi tulaa...orang ketiganya tak lain tak bukan Mr Arenn..die nih lagi laa..manyak kali aku turun KL tapi tak jumpe die...satu sebabnyer aku takot die tuhh poyo laa..ske nengok gurlz yang howt jerk..so frst impression die kat aku kang...sure kate aku nihh huduss kan...tengoklaa..aku da assume orang awal2..hebat kan..silela gelak guling-guling...abang Arenn de kate aku kalah artis nak jumpe susah...jual mahalla..pe laa..then die kate die tak heran laa kalo aku turun KL tak cakap diee..padahal aku tau die bengang...so..konklusinyer aku takut nak jumpe orangg...adess..bile nak ubah prangai nihhh...!!

Hmm..tengoklar aku merewang...aku nak citer sal youth oke...xpelahh..mood da lari ke Taiwan kanak-kanak sekalian...jamu mate jelaa ngan gamba ehh...

Saper nak kurus masok ler nihh..aku kaciwa larhh...:(((

Saper men band masuklah inih...aku kaciwa larhh...:(((

Saper menganggur takde keje masuklah nihh...aku kaciwa lerr...;(((

Saper layan cosplay masuklah nihhh...aku kaciwa lagi lerr...;(((


Dahhhhh.....!!!Bek aku lupekan...wink..wink...downloading perasaan nak lupekan youth...zengg..zengg...daa korang...sape gi youth tuh amik la gamba tunjuk2 kat aku ehh..kempunan ler nak tengok youthh....ohh tidaakkk....sighh...;((((

2 ulasan:

en_me berkata...

me tak gi one uoolsss.. uhuhu

Photomaniac berkata...

yekee??
ingt me gi gak
huhuh

takpe2 lepak umh gi besh
wawawa
:DDD

:)

Daisypath Anniversary tickers