Rabu, Februari 18, 2009

Bengkok senget senget

Har har.. tengahari semalam... aku gi kedai... cari cari tin rootbeer my feveret tuh.. oh yer.. aku bukan tiap ari beli air gas okey... so semalam adelah hari kempunan nak sedut rootbeer... so aku gi la merantau ke kedai depan nak beli satu tin RootBeer... sampai sampai jer tengok tinggal 1 tin...then aku amik then aku belek. After a while aku unsatisfied dengan keadaan tin itu lalu aku bertanya pada aunty tomey tuu if if die de simpan stok tin laen ker... huu.. jawapan yang aunty tu beri pon unsatisfiedkan ati aku... heii... aku tanak aer lain! Na rootbeer gaks! Har har gedik kejap. So, aku amik keputusan tuk beli air rootbeer ta cukup sifat tuh... kakaka... aunty tuh memule pandang semacam then die senyum... aku taula aunty na mengaut keuntungan kerana sesungguhnyer aku da mencedok keluar sebiji tahi dari kedainya. Asal tahi? Cam koto lak. Okela.. sesungguhnyer aku da mencedok sebuah kerugian dari kedainya. Cewwwaa.. bole gitu? Har har... bende kerugian++tahi yang aku sebut tu adelah........
Ini dia! Tin root beer yang suda bengkok. Huaaa... jangan gelak jangan kutuk jangan hina... cos aku memang patut diperlakukan sebegitu... weii gile ke beli tin bengkok! Kang mati ke.. saket ke sape susa... ohh! Aku ta heran ponn... janji aku beli... gile hina pangai... so balik2 aku cam ta konfiden na minum aku terus simpan lam peti...

Bile da pukul 4, da time tekak sakit sakit mintak penampar... terus aku bukak peti then aku rasmikan air tuh... the taste adelah sama. Ta berubah pon.. tade rase besi pon... har har har. Pa ngai aku memang hina pon.. la la la~

So sape na ajak aku kuar ngedate tuh kan... belanje rootbeer pon tapelaaa.. aku leh minum 2-3 tin... hahah... ahh! dan juge smiling fries! Sape leyh kasi? Setap lohh smiling fries! Lame ta makang makang. Huhuh... okeyla... tamat suda sesi merepek... arakian aku na tido... hihi... tadi aku bantai komik One Piece lam onemanga online.. bes giler sume manga de lam tuhh.. free lak tuh! terharu den!Okey tu jer.. makin banyak cakap makin meluat pulak.. huu.. okep tata~ ;P

6 ulasan:

amnie berkata...

ak x penah bace one piece manga...
tgk anime dier jek..
tuh pon tgk ckit..
bab mukan ak punye..owg len punye...
tgk pon kat umah dier...
nk pinjam bwk balik...
takot owner x bgi...


erm...monyet best!!
hahaha

monster la la land berkata...

ak pena tgk anime dier
mmg power de superb!
huhuh

hihih..monkey de luffy!
budak getah paleng giler!
weiy amni!torrent ta reti gune lar wei!
cane lar nak sukses donload citer japang nih!
isk isk isk
;P

NADESHIKO berkata...

pergh! Tak sangke ko layan manga!
wahaha xDD
aku ade baca satu manga ne..
cite dia best cuma aku lupe tajuk dia..
kalo boleh, aku nk pomot kat ko syg~
wuuuu, tapi lupe plak.. T_T

monster la la land berkata...

alarh!!!ameee
kasitau akuu!
aku nga gile nengok manga ngn anime!
eh aku skarang cari anime kt tv8 dulu
yg de tukang masak rambut itam tak silap..
ape er name manga tuu..
hadoi..gile nak tajok die!!
huhuh

NADESHIKO berkata...

tajuk cite tuu cooking master boy sayang~ hahaha xDD
cite die best! aku suke soundtrack die yang tajuk kimi sae ireba by deen! ko try donlod! best2 xDD
huhuhu, aku lupe gilee pasal nama manga tu!
tak ape tak ape, nanti aku igt balik and kim tajuk tuu kat chatbox ko!
hahaha, sorry 3x.

monster la la land berkata...

hikhik!
cooking master boy!
ohh tima kaseyh!
gile ta saba na donload
har har
okep2..
tih kasitau aku...
ta pe ak ta kesah laa~
;DDD

:)

Daisypath Anniversary tickers