Rabu, Februari 11, 2009

Esok adelah Sport's Day

Hmm... tadi petang kawan ade call... dier talk talk with me pasal ari sukan bekas sekolah kitoang... dier kate esok adelah hari sukan sekolah wat taon 2009. Huyyyooo... lopong jap... gilakkk tak sedar da sampai kemuncak sukan! Bahahhh... dulu i had a chat with pu3 sal sukansukan nih... kitoang borakborak pasal ari sukan RPK cam pecah rekod Malaysia paling awal... ngahahaaa... aku rasa sekolah dah bertambah maju setapak. Cewwaaa... papehal esok adelah Hari Sukan sekolah.

So kawan aku ni call sebab nak tanye aku nak join tak sok lepak lepak kat skola... heuuu... of cos nak! Naaak! tu pon sebab aku na jumpe cekgu... la la la~ miss cekgu ohh.. cekgu ohh cekgu, sayer miss anda... hihihh...
Jadi memandangkan sok adelah hari sukan dan aku akan join sebagai bekas budak skola tuhh.. so aku kenelar belagak cam senioraa kanss? Ngehhh... tetibe debar debar laks. Dan dan time tuh pikir na pakai baju per. Aku tanye sok sek sok sek kat member aku tuh na pakai baju per then dier kate:
'Bju yg mlmbgkn kaw da mtured..hahaha'

Cehhh... matured?? Apekah itu matured? Matured itu apekahh? Hephep... entah.. baju per yang matured? Baju lar kan? Arhhh.. pe aku kessaaa... janji aku pakai baju... dari aku naked kannss? Ngahahaha... hina gila pangai~So memandangkan aku nak pigi berlagak-lagak sok... aku adelah cuti blogging... huyyyooo.. cuti blogging... poyo.poyo.poyo.poyo. Muntah lah. Sila Muntah. Huhuhh... tapi sok memang aku rase aku tak bukak tenet except malam... or pagi kejap nak cek e-mail... pape jerlah.. huu... okep2.. aku na gi kacau member member lame nihh.. na ajak dorangss join samer esok... hihihh.. mangse pertame adelah Munir;PPOkep tataa... gamba-gamba kat atas atas nih adelah gamba Sport's Day taon tawon lepas... heee... heppi gilakk time tuhh... ;P

4 ulasan:

Shaddy berkata...

weyhhhh!!! aku lg r rindu x de since form4!!! :(

monster la la land berkata...

mahahahaaa
jom ar jom ar lepak skola
kikiki~
tih aku kem salam kao kat tapak skola
;DDD

wan[06] berkata...

يك يڠ چوميل.. ادكه كامو اكن ڤاهم اڤي يڬ ايڤل توليس.. ههاههاهها.. بياركن كامو مرڠكق٢ ممبچ ڽ.. ڤسانن اين اكن ملتوڤ دلم ١٠ مينوت.. سج تست له.. هيهيهيهي.. نق كنل ڠن اديق سدراي تو بوليه ايك س.. هيهيهيهي..


اكلاس درڤد،
ايڤل ايت اينق

monster la la land berkata...

heihei
ika paham lar pe yg cik epal tulis tuhh

nak kenai ngn die gi la kenai sniri
bwu jantanss kans?
ngihihii
pe kes nih da brubah gune jawii
cewaa..na ajar jawi ehh?
hikhik~

:)

Daisypath Anniversary tickers