Isnin, Februari 09, 2009

Hahhh... pemalas..pijak blog orang je keje

Ngihihi.. aku malas nak update blog. Rini melawat blog orang jerkkk.. mangsa lawatan aku adelah:
Mangsa Pertama Mangsa Kedua
Yang lain tak sempat lak nak nengok tih aku rayau tengok2 kep... okeyy.. tamat disitu... harini ekceli sangat bz.. tu yang mud nak send entry tuh cam ampeh sket.. huhuh.. ti aku update.. by the way...

1 hari ni aku sibuk packing produk produk ayah aku nak hanta gi JB.. giler bapak banyak.. de 500 camtuhh.. gaaaa.. tenson.. huahua... ++ ngan budak nama N suh contact2 member dier sal tiket gi Melaka sok... ++ kawan ayah aku datang lagik... iyerr.. mereka datang time aku free nak online... hohohh.. tense!
Tadaa.. ni dier kawan ayah aku tuu.. ngeee.. fresh darik Kek Ell.. bahaha.. ekceli aku tatau pe motif dier datang KK nih.. aku rase dier na tengok bandar KK kots... huhuh.. dier duk Damansara aku rasee... seee... kaler ijau tuh anak dier.. baru form 4... kikiki... nada ayat nak gatai siket... kakaka... tak tegoda auuw... *gedik melampau smpai muntah guling2..* hakhak.. so kitoang jamu dier makanan hotel 5 star! Poyo lagik... ngeee.. kitoang kasi dorang makan mee pangkor.. ala mee kaler putih tuu.. saper penah gi pangkor tau la rasa dier.. very the like! Hihih... then kasi jamu sushi buatan tangan kitoang... punyelarr suke anak dier yang fomfuan tuhh sampai tapau bawak balik... cehhh.. sukeee kau yerp... ngihihi...


Okey tamat disitu... pas dorang balik lam nak maghrib tuh aku ingat nak gi shoot some photo kat KK... sempena jubli emas perak... banyak lampuuu... woaaa.. terharuu KK lawa gilerrr... kakakaka... cam before dis ta lawa jerkk... kene daulat aku ngan raja kang.. KK senantiasa lawa di mata ku... cewaa.. boleh gitu? Hukhuk... biler aku kate nak amik gamba kat KK time senja tuh terus mak aku kate TIDAK! Dats becos mak aku adelah tanak bagi anak dier drive keter dier... cam la aku langgar orang je kan? Aku kan pemandu berjaya kan? Hee.. mencik gilakk. Takper ar.. tih next-next-next-next time aku snap gamba aku tempek lam blog aku keyp?

And now......... aku sedang lepaking depan skrin dengan air nenas disisi... disebabkan terlalu bengang dan hauss melampau... aku beli nenas 1 tin kat kedai depan berharga 3.70... ngihihi... then banco then minum like heaven! Sukerrrrr.. okep tata titi tutu! Nak pijak pijak blog orang lens! Hihih..

5 ulasan:

.fARhANA. berkata...

OMG! OMG!
MY BLOG..
heheh~
:)

wan[06] berkata...

kamou c cumil tidak pijak rumah sy yew.. akan ku sumpah kamuo akan ke kluang akhir bulan ini.. hahahahaha.. *gelak jht*

zulaika berkata...

sis fana:
huhuh..
oyye oyye ur blog..ngihihi
;]]

incik epal:
ngahahaa..da pijak lerr.. ta tinggal jejak jerrp
ngeee.. sumpah lerr
ta lame lagik tuwon johor ponnn
la la la~
leh jumpe epal++tintin bwk rifle tmbak sorg2
ngahaha
;PP

Nazz berkata...

Mcm ku kenal satu blog itu... tapi dimana ya... hmmm anyway mekasih sbb dah tinggalkan jejak bertapak blog aku kat sini....

zulaika berkata...

ngahaha
wat2 ta kenal laks
ngee
sesamer kaseyh
;PP

:)

Daisypath Anniversary tickers