Jumaat, Mac 27, 2009

During Earth Hour


KUALA LUMPUR, March 26 (Bernama) -- Tenaga Nasional Berhad (TNB) has assured the public that power supply will not be switched off during the worldwide event, Earth Hour, on Saturday.

Its president and chief executive officer, Datuk Seri Che Khalib Mohamad Noh, said TNB was committed to ensuring a quality and reliable electricity supply at all times.

"As such, TNB will not switch off operations during Earth Hour's 'lights off' period from 8.30pm to 9.30pm.

"During the period, our staff are on standby to provide whatever assistance," he said.

-- BERNAMA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yayaya... tinggal esok jaa detik detik hari kegelapan bumi... hahahh.. denga cam menakutkan la pulak... by the way dunt wurry... insya allah takkan ade tragedi punye during earth hour kalu kite ikhlas na menyumbang tuk bumi. LaLaLa~ esok hari lilin sedunia la kut.. dah letrik tade.. jum la pasang lilin.. yeaa.. ihik... dorang de tanye... law da tutup lampu ti na watpe eh? Gelap gelap camtu leh wat pe je? Well.. ika tatau. HaHakk... tapi... watla perkara yang berfaedah ye takk?? Jangan la wat keje tekutuk... yang da nyale nyale lilin tuh jangan la ade lak yang na try 'cucuk jarum'. Hm.. paham? Ke tak? Faham la kan?

Jadi dibawah ini adelah list list pekerjaan untuk korang yang ta tau na watpe during earth hour tuh.jum la skodeng!
/gg Pictures, Images and Photos
Neno Neno Neno...
Aiyarkk... keje yang membina otak adelah main monopoly ramai ramai ngan lilin kat tengah tengah... time tuh mesti tepikir betape tensennya kite na tercangak cangak bace tulisan kecik kecik kat papan monopoly tuh... pastu mesti tercangak cangak na edar edar duit.. yela gelap kann.. law de lampu bole agi na beze through warna duit tuh kan...? hahaha.. best3!Tak pun jum la kite berjalan jalan kaki di luar menghirup udara malam yang segar sambil diterangi cahaya bulan. Cewahh.. dari duk kat ruma gelap gelap ek? Jum aa take a walk. Kat Taman Tasik Titiwangsa ker.. Cyberlake Park ker.. Tasik Kelana Jaya ker.. Alamanda ker... taman kat Shah Alam tu ker... Taman Tun ke... hahahahahaha... jangan merendek sudaa... ingat.. maksiat tidak dialu-alukan pada Hari Earth Hour. Ingat tu? Ingat la wei... ta elok wat dosa:PHaa... tak pun gi cepat cepat beli stok ceklat,Rota, Biskut Bola, Ceklat Syiling, Gule gule Hacks, Lolipop dekat mane mane hypermarket dan makan pade 28March itu. Kan ke bes makan ceklat time gelap gelap tu... syokk pe.. nan air rootbeer.. nan biskut chipsmore... hahahahahaha... syokk:PYang cintakan alam sesungguhnyer mari pakat beramai ramai landing atas rumput dan merenung bintang kat langit. Weiiy.. dulu time kecik ika suke buwat larr.. lagi la ruma lama dulu.. siap baring atas bumbung ruma nan ayah tengok bintang sesame.. bagi yang da ade suami@istri tuh elok la praktikkannya supaya hubungan anda menjadi intim. Auww:P
*hmm.. tu pon kalu de bintang malam tu.. hahaYeaa.. feveret muda mudi.. men sms.. hahahaha... ehh.. bole ke men enset time tuh? Tade caj letrik kan? Kan? Kan? Huhuh.. jadik beli aa topup bebanyak pastu mesej aa nan cewek@cowok korang selame 1 jam tu... ok.. itu adelah idea ikhlas. HaHa
Last skali kalu gile bapak ta reti na wat pe... better korang tido je aa.. even time tuh kul 8.30.. kul 9.. kul bape ker... da gelap tuh kalu malas na ngadap monopoly.. malas na jenjalan kat taman tasik titiwangsa.. malas na kira bintang kat langit.. malas na beli ceklat bola bola kat hypermarket.. jalan terbaik tuk korang adelah tido jela... bumi rehat korang pon rehatla same... :PHmm.. ekceli 1 jam je.. tade la lame mane... banyak aktiviti yang bole buwat.. borak borak nan jiran sebelah ker... kasi ikan makan ker... tak pun ave candle light dinner 1 kuarga ker... kan romantik tuu... wawawa... yang participate Earth Hour... tunaikan kewajipan anda mendodoi bumi dengan ikhlas ya. Bumi perlukan rehat owkey... jadi esok pukul 8.30-9.30 malam... selamat bergelap. Online? Na online? Online lar.. gune battery pack nan celcom broakband korang uhh.. wawawa...
Mari nyala lilin! Sekian, terima kasih.


4 ulasan:

wunny_hunny berkata...

akk nk plih yg kire2 bintang tu!
hahaha..mampuih den kne pnjat blok hstel kt tgkat 10 nnt!
wakaka =p

Monster La La Land berkata...

wahaha
pnjat jaa
pnjat tgga tu ja da 1/2 jam
kire smpai ats sane duk 1/2 jam aa
then trun da bole bukk lmpu
hahaha
:P

♥ sOFIa ♥ berkata...

eh eh
aku juga mau liat bintang bintang
sama sperti aku lihat hujan :)

menarik betullll
mari tutup lampuuuuu :)

Monster La La Land berkata...

hahhaa
marii
tutup lampu
jadi buleh liat bintang dgn lbih jlas
;)

:)

Daisypath Anniversary tickers