Rabu, Mac 11, 2009

Result na kuar... da redy kew??:P

gamba tade motif lagik~muke nampak takot tak?takde kan?jum sepak muke nih.HaHaHa~
Hari Khamis iaitu esok ika akan memegang result SPM yang pertama dalam idup nih. Yeehaa! Menakutkan.


Sape bole sponsor ketenangan pada esok hari? Tolong tolak saya masuk dewan esok sebab rase cam na duk kat pondok guard jerk... kakakaka~


Eheh, doa saya cool okey. TaTa TiTi TuTu. Ayah mungkir janji lalala~ beliau berkata akan membayar pas ika janji nak ikut dia pegi Uitm bagi lecturer. Korang rase? Uhhhh... :P


Psst:Online WiFi kat Uitm pon bes gak kanss? HeeHee.
Dan juge sorii.. ta sempat na jalan2 kat blog orang lens.. mase tuk duk kt cc adelah terhad.sape yang pena duk cc tuh paham2 la kan?ngan org bzbody kt sbelah/blakang sumer.takpe.ti ika jenjalan ke blog anda sumer ea:D


8 ulasan:

AHMADSUFI6177 berkata...

wifi uitm best?? haha

xpe2, aku akan tenangkan kau esok... hehehe < =)

iKHMAR berkata...

Weh, mampos ar!!!! takot cam shitttto!!!

Cik Peanut berkata...

cik ika.hehehhe..
dah cuak lum?
lalallala
t dah dapat result g taulah kengkawan katblog ni...
kalu daoat straight A..peanut kasi hadiah kat kamu...lalalal

Along Bukit Beruntung berkata...

Wahai makcik comel.. atromen pun kene ambik result kew..? He he.. ni ahlong nak doakan semoga berjaya mencapai result yang besh.. Jgn takut la.. Jgn tunggu kat guard post jer.. kat situ ada antu.. ha ha Klau dapat besh nanti scan pastu display yek.. ataupun panggil metro ker, sinar ker, TV3/4 ker, CNN ker, AlJazeera ker... huah huah huah

noorfarhana berkata...

hope u get a good result dear..

EiNS berkata...

cool je time nak amek result...jgn pkir negative...bg minda rilek..

nanti update la pasal result spm tu ok? ;)

GeNeRaSi MaLaYSia berkata...

smoga dapat result yg di harap2 kan..gud luck..

AHMADSUFI6177 berkata...

tahniah.. walaupon pada ika cvam ok2 jer... tapi pada sufi dah cukup bagus dah kalo nak sambung belajar... hehe

:)

Daisypath Anniversary tickers