Isnin, Mac 16, 2009

Sosek sosek Hari Isnin


Tadi pagi kejut Mohd Farhan. Dia degil nak 3 kali call. Konon sweet lar. Eee..menci ai;P


Tengahari masak some sphagetti for ananda ananda tercayang;P


Petang pukul 2 beratur kat Maybank isi PTPTN.Oh..tunda esok sebab malas na tunggu lagi 40 nombor;P


Petang pukul 3 pergi BSN beli pin nombor Uitm ngan Maktab.


Petang pukul 4 duduk dekat CC sampai pukul 6 isi borang online+bukak mespes yang ta bes+bukak blog yang menyedihkan.. wuaaa..na update tiap arii.. tenet ilek lagikk.. uhhh!


Malam pukul 10 ade date dengan TV3 tengok citer antu kat Pearl Screen.


Haaa.. tamat... korang buat ape hari ni haaa??! Sila amik lolipop di kaunter 3 bagi yang rajin komen kat chatbox.. heee~ sayang korang sume erh..!;D


7 ulasan:

fezaL Mohd berkata...

kehidupan seharian anda selama sehari lah nih

haha

iKHMAR berkata...

weh....pin uitm tu nk buat ape erk????

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– berkata...

uits..mane kaunter 3 nk amik lolipop nih wakakaka..

GeNeRaSi MaLaYSia berkata...

bsr nye lolipop tu..
nak2..
kaunter 3 tu bkk lg x ek..
hohoho...

Dhada berkata...

Haa dhada pung nengok TV3 semlm . Semua cerita berkaitan AIR kan .

wh0se berkata...

whose doakan semoga permohonan untuk melanjutkan pelajaran ke prgkat sterusnya berjaya...

AHMADSUFI6177 berkata...

pin uitm tue nak daftar uitm la... nak masuk u dah budak nie... hehe.. bagus2.. chaiyok2..!!

nanti dapat uitm mana gtau ek? ada mmber sufi kat shah alam...

hhmm.. kalo gi uitm t, amik dip atau degree?

:)

Daisypath Anniversary tickers