Rabu, April 22, 2009

Award untuk hari ini kanak kanak

Award pertama: Dari Temandesign yang kretip metipPeraturan nak jawab tag ni ialah
1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
Okey.. sudah dicopy da.. tu kat atas tuh.. ada nampak?

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
Haaa... award ini telah diberi secara ikhlas dan direct ditulis di dalam entrinya oleh TEMANDESIGN iaitu followerku yang ke 78. Beliau adalah seorang yang kretip dan blognya sangat lawa mawa dengan design design serta fotografi fotografi nya yang hebat! Tak pecaye? Ta pecaye sudah... kalu korang memang tak pecaye meh kita skodeng blog beliau... [picit sini tuk kesana!]

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
(anda di-tag)

1. nama saya ika
2. umur saya 17 tahun 4 bulan
3. saya seorang perempuan
4. saya rakyat Malaysia

5. saya duduk dekat Malaysia*5 point nih patut ke disebut?sila lempang saya laju laju..hahaha
6. saya suka makan. taktau kenapa tapi saya memang suka makan... t
olak benda haram kejadah itu... insya allah saya akan makan segala jenis makanan. termasuk laksa johor dibawah ini yang diidamkan dari dulu:P
7. saya suka edit gamba. tak kira apa jenis gamba saya edit kecuali gambar porno saya tak layan. mak kata tak elok boleh merosakkan pandangan mata*lempanglah pipi kiri saya..ayat poyo gila:P
8. henset samsung saya dah calar calar sebab terjatuh bnyk kali time bawak motor.wattehel.sekarang mau beli enset yang murah murah lingkungan 200 supaya tahan lama..kalis air dan kalis calar:D

9. saya rajin*pecaya lah ai... rase nak muntah denga erk?
10. saya suka blog saya.sekian. hihihi. teman,adakah anda berpuas ati dengan jawapan sengal saya diatas ni? Hihik

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
Sememangnya saya baik hati dan pemurah mau menyerahkan award vespa nih pada semua follower saya yang rajin gila melawat blog nih.. amikla..jgn segan2 keh..ti da amek sila mention pada tuan rumah.. :P

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!
adoii.. vapak ramaiii nak lawat... haiyhh.. semua pollowerkuh.. amekla keyhh.. hahaa.. yang tersinggah blog kuki manster ni sila la amek.. :D

Award kedua : Dari Innz
Innz kate award nih tuk followe follower die.. so ika adalah follower kamu kan? Ngee~ jadi ika amik la kan? Dengan muke tak malu gue telah mengambilnya... hihik.. tengs tengs tengs.. :D

6 ulasan:

piKOk berkata...

ak nak amek!!hahahahaha

Cookie Monster berkata...

hahahaaa!
hamek jgn tak hamek!
ko adelah rajen pikok oi
xD

~*PuTeRi^HaiFaNuRi*~ berkata...

thanks!!
put3 amik...

Cookie Monster berkata...

hihi
amek jgn ta amek
xD

e.c.a berkata...

hey. im new blogger here. seronok melihat blog anda. :D

Cookie Monster berkata...

haii e.c.a
hihi
tengs2 mlawat blog nih
blog plin merepek
:D

:)

Daisypath Anniversary tickers