Sabtu, Mei 09, 2009

Adoi... sekolah...

Tetiba teringat kat skola..
Uik? Apakah motif sebenar canak 3 gambar yang sama?
Jawapannye : Saje nak tunjuk yang aku ngah dalam mud rajin edit gamba.Bolehh? HaHaaa


Wei tapikan...
siyes rindu la mau pigi skola..
walupun dulu ika rase cam menyesal pindah skulah...
ase sayang gilaa mau tinggal SMK Meru tuh and masok SMK RPK
pastu ase menyampah nak pakai kain biru tuh da...
ase bosan gilaa ngadap exam ta henti henti.. then salu result ta bape na elok jaa..
pastu nyampah nak ngadap pacik guard yang ade riakriak gatai mau gigit orang..
pastu benci gilo mau wat nota sejarah yang panjang hela hela...
pastu... pastu... pastu.... pastu.... malas mau bangon awal awal pagi gilaa mandi air sejuk sejuk tuh... :P

BlaBlaBlaBlaBla...

Tapi pikir2 balik, lepas bape bulan duk ruma menganggur n tinggal skola, tebodoh jaa depan tenet yang bagi ayah tak membawa apa makna dalam idop ika nih...

Mule la teringat....
isk.. isk.. isk... tingin mau pigi skola balik...
Yeh2! saya mau lompat lompat seperti biase di dalam kelas curi makanan orang bawah meje!*wa3.. mangsa utama adelah Putek ngan Rinesh*
Semangat semangat time experiment Kimia...
Dan juge mau tido dalam lab fizik seperti biase...
Dan juge tingin mau makan Nasi Ayam Macik Kantin yang lazat tuhh sampai muntah muntah..MyEm0.Com miahahaaa...
Kat lua tak jumpe lagi kut Nasi Ayam sedap camtuh.. lalala~

I miss yu sekolah.. ngee~MyEm0.Com

tenet tenet tenet : oo ye..muke ika mane de lam tuh.. ngehehe... cos ika yang hamek gamba dorang..lalala~
i kan ta suke flash kna muke i..*gedik gila*
hahahahaaaa

9 ulasan:

piKOk berkata...

bukan k kita skolah sma2 dlu??
xkn ko xigt..wahaha..
ak pon rindu skola ak jgk....waaaa~~

zaidharis berkata...

oh,
kau buat aku terkenang zaman aku di sekolah,
zaman dimana aku raja,
nakal segala.

ya ALLAH,
nakal nye aku.

kau?
eleh,
sama je,
hahahaha~

Miss Hazzy berkata...

me oso mish my skola lorh..
dlu skema gilak bab jadi pengwas skola.hiks

DEM! i wish i was a bad gal.huhu

mish ma skul..bluuupr!!

Dhada berkata...

Rindu sekolah ;)

andaq berkata...

yeah!
i pon rindu zaman skolah!
da 4thn tinggal skola.
rase nk alami je smule.
byk kenangan!
huhuhu.
btw pic cik ika cantek2!
otai!:)

luvida berkata...

ni gi skula ke g bercuti?
hapening gile muke kalian..
heee :D

neway windu skul jugak..emm

KhairiL's berkata...

kenapa saya suka sekolah saya
sbb dia best

haha =)

mie berkata...

waduh!!!
teringat sama zaman muda mudi...
masa main baling cookies...
hahahaaaaa

i miss u too!!!
hahaaaaaa

milimilo berkata...

mmg lame gile nk tgu gmba2 ni loading..gile besh teringat zmn skola dulu..tp time skolah mmg nak cpt2 je abis sumenye kan..hihi

:)

Daisypath Anniversary tickers