Ahad, April 26, 2009

Vintage Mini Car,Link,dan Award

Link
Hahaaa... korang perasan ke tidak link member blog ika yang berjela jela kat sidebar kanan tuh da ilang... huahuahuaa..MyEm0.Com bukan terdelete ke ape widget tuh.. tapi...tapi ika dah kumpulkan dan letakkan secara seragam lam 1 blog. Hohohoo... bersepah da blog kaler biru nih... ika tengok pon rase semak jaa pale otak nih... dengan gamba kuki monster laa.. dengan gamba tula.. gamba nila.. hahahaa.. aku yg letak aku yang rase semak.. apekahh?MyEm0.Com

Okeylaa.. disebabkan itulah,MyEm0.Com ika dah pindah semua link link engkorang kat blog lagi 1...[klik sini] Tinggal blog list 'U Should Click This' jaa yang ada lam blog nih... ngee~

Vintage Mini Car

Tentang Vintage Mini Car pula.. yeh3... sekarang nih ika da teraddict sama vintage mini car!MyEm0.Com Semart gile ohhh... semart gileeee... rasa mau beli jaa 1... huhuu.. pastu tih cat kaler putih ke.. merah ker.. pastu wat lining kaler hitam... wahlaaa... gempak giloo... then bawak gi kolej..MyEm0.Comfuhh... mengancam!
Cam kat bawah niha... fuhyoo.. yang kanan jela.. yang len2 tuh cam oldies sangat.. Perasan tak mende kat atas nih dekat lam blog ika ni? Adelah kat tepi tu.. sape yang perasan tuh memang penyayang dan baik hati dan prihatin la.. tima kasey.. miahahaa... tuh tuk link ke site site lain yang penah ika ceburi..*ayat geli dari kuki manster:P
Law rajin tekan tekanla.. kalu tak rajin takpe.. ta dapat pe ponnn...MyEm0.Com

Award

Dan tak sangke pule...... hari Ahad yang gemilang nih ade insan insan yang bermurah ati mau kasi award sama blog kuki monster nih.. yeh3... suke gilo... tima kaseyh yaaa kepada :

Sis Luvida!
adoi sis.. sirius kelupaan mau letak award nih... tetiap ari termakan semut kaler itam sebab tu aa lupe... wawawa... btw tengss gilaa sis ingatkan... toche3!tih lenkali kasi la lagi eaa.. hihik
Eca kuh!
Aina!
Dan Aina Lagi!Hoho.. ika taktau, kene amek sume ke... kene amek satu... so ika amik 2.. bole tak Aina? Bole la kan? Wa3.. muke saya adalah muke tak malu.. lalala~

Okey.. sekian terima kasih..

15 ulasan:

luvida berkata...

hehee..
xpe ika :)
sis ingt kamu mkn kuki aje..tapi semut pon kamu telan ye.
sian semut2 itu.
:P

nnti da beli vintage mini car jgn lupe bwk sis jln2.
:D

Cookie Monster berkata...

hahahaa
sori2 sis..
sius lupee..ngee~
semut tu duk lam kuki
so lapa sangat tetelan aa..
bahahha

yeh3..
tih da bli ika bwk sis ronde2..
:D

piKOk berkata...

rjin toi Ika buat blog satu lagi..
tolong buatkn utk pikok satu bole??eheh..

manyaknyer dapat award!!!
jelesh2!!hahaha

andaq berkata...

tuh..
otai dpt award lg..
mmg hebat la..
thniah otai!
:)

ps : ika mmg level atasan!otai!

bd fabregas berkata...

vintage mini car tu keta betul ke mainan jek??

Datin Paduka Bokbong berkata...

comel gile awards!tahniah2, baby kukiku!!
keta akak pon vintage!hahahaha
satria yg dh buruk...kira vintage la ek!
xD

Cookie Monster berkata...

pikok:
hahaaa
blog ika skarang da genap jadik 8
giloo..adoi..
bole2..meh2 ika wat kan
ngehhehe
xD

ala pikok kok ponn manyak gak dpt awardd
lagik manyak dari ika..
huhu

Cookie Monster berkata...

andaq:hahaaa
org kasi award amek jelaa tuan andaq
tadek maknenyer ika otaiii
tuan andaq tuhh yg otai
ckp worang pulakk
hahaa

tittot:tuan andaq otai!

Cookie Monster berkata...

bd fabregas:tuh kete betol la tuan bd oik
cam kete menan ke?hihik

Cookie Monster berkata...

akak datin:tula award comey2..sukeee
hihikk
oiyhh..satria vintage??
hahaa.lawak jaa akk nih..
bole2 pnggil vintage.takpun oldies..
xD

milimilo berkata...

vintage mini car tu nmpk menarik la wpon kdg2 nmpk cam cabok je..hehe..

Cookie Monster berkata...

hahaa
ha'a..vintage car npk klasik..
kalu bwk jdik phatian tuhh
ngehehe

mademoiselle azieshakespeare berkata...

oldskool :D
tapi cumeyl

Cookie Monster berkata...

haha..
a'aa..oldskool tu cumey
:)

♥ sOFIa ♥ berkata...

ngahahaha. kuki kuki.
mau kuki.

eh eh
kalau kau suda beli itu vintage
mau kongsi naek sama sama bole ta?

:)

Daisypath Anniversary tickers