Rabu, Mei 13, 2009

Adoi Cinta Laura Lagi...

HaHaa... kuki tau pasti ramai lelaki yang suke sama ini fomfuan
And mebi ramai fomfuan yang ta suke ini fomfuan... apekah? Hahaha

1) laki suke ini fomfuan mebi fomfuan ini lawa+santek+comeh cam kuki.. walala~ prasan

2) fomfuan ta suke ini fomfuan mebi sebab fomfuan neh ngengade+santek+comeh+lawa.. *tuh pasal mereka jeles..hahahaa*HaHaHaa... okeh okeh suda suda.. mari kite ceritera tentang diya..

Yea.. ini die si Cinta Laura..
kuki kenal diya.. tapi diya ta kenal kuki.. tula masalahnya skang nih..Cinta Laura ni kalu engkorang penah kenal and penah jumpe die... mebi sebab die ada belakon lam sinetron sinetron yang tv3+tv2+tv1+estro kirana paparkan dekat televisyen...

Yang kuki tau... kuki kenal die kat citer Cinderella kat tb1 tuh ngan citer Upik, Abu dan Laura kat tv3 tuh... haaa...Die kelihatan hot yer sekarang nih... padahal baru berumur 16 tahun...
Entah macamane die buleh hot kuki pon tatau.. mebi sebab muke die yang comeh kut.. ngehehee..Jum Skodeng Pasal Si Dia :
1) Nama dia Cinta Laura Kiehl
2) Umo 16 taon bemaksud lahir taon 1993 la kan? Hoahoa
3) Blaja kat Bogor International School
4) Ayah die omputih nama Michael Kiehl manakala mak die Indonesia nama Herdiana
5) Die asalnya mulakan karier lam dunia seni nih sebagai Top Model pada taun 2006
6) Die penah duk kat Malaysia selama setahun sebab ikut ayah die betugas... wahh gituu.. tatau lak aku yerk.. hahaa
7) Die kate lagi yang style die bekomunikasi ngan orang memang camtu-loghat english yg lelebey*dah name pon omputih+indonesia.. huhu
8)Emm.. penah cetus kontrovesi bilamana orang anggap Cinta Laura nih warganegara Malaysia.. kiranya orang Malaysia la.. padahalll.. tidakk bukan.. pe la dorang nih.. tu pon ta nampak..
9)Die kate mebi kalu die ditakdirkan jadi orang Malaysia.. dia amat gembira+teruja sekali kerana orang Malaysianya itu yaa they're really nicee...Malaysia is beutifull..wa3
10) Bagi nak melengkapkan 10 point kuki nih.. bia kuki katekan disini yang die neh memang leh tahan comehh... mehehee..

Cinta Laura sama mummy dan daddynyaa... wuwuwu..

Okehh.. suda puas ati?
Ngeh2.. mebi die memang layak menjadi hot kut..
Sebab die mempunyai pakej yang lengkap tuk jadik hot...
Wahlaa.. mebi jela...hohoho... mari tuntun bideo kat bawah ni..
Haha.. Cinta Laura nyanyi itu lagu Upik Abu Dan Laura.. ngee~

21 ulasan:

joegrimjow berkata...

ku pon minat ini pompuan

Cookie Monster berkata...

hahaa
sy twu kmu mnat ini fomfuan
;)

piKOk berkata...

dye mmg kiut..
tp nape mulut dye asyk terjuih je..
sexy ka gitu???ngehngehngeh~~
apela pikok niey ngutuk2 org..
btw,ak suka dye!!XD

Miss Hazzy berkata...

comey budak tecik ni...

Eazy Izzuddin berkata...

gewdiks la dier tu...
hihi
mude lagi..
br 16...
xD

Alya ^ Marlyna berkata...

lawaaa dia...

kimomoto kozaima berkata...

seyes dia comel...huhu...

BD Fabregas berkata...

comel siot awek aku ni, hahaha.. tang mulut dia tu yg lawa tu aku rasa..

andaq berkata...

uikss..
sangat cantek n comey minah indon nie..
dpt wat bini ni sgt indah..
ehehe..
:)

ps : cik ika otai!:P

sajeedhani. berkata...

mude lagik.
tp mcm da tua.
haha

mie berkata...

alahai...
nape la xbgtau awal2...
kalo xboleh gue tgk sinetron...
xyah riso...
kat malaysia kita de cookies monster..
lagi cun & hot...
hahahaaaaaa

Khairul berkata...

patut la lawa.
kacukan rupanya.
tp dia speak english mmg bunyik slang amarika.

aku x tgk cite upik tu. tp tertengok. gedik gila dia.

RainMe LeoBellicose berkata...

Gedik tu buat aku tak tahan... tapi untuk aku, Alizee lagi aku suka

++tHe LoLLynIE++ berkata...

gedik gurls mcm ko...ahahhahahahahahahahaha....
xske tgk dia dkt cter abul,laura n apetah...dkt tb 3 2...
gdikkkkkkkksssssssssssssssssss....
mcm ko...

milimilo berkata...

1st time tgok die blakon time cite cinderella kt tv2 tuh dulu..tp mmg xsgke la die ni muda lg..mmg class gitu

KhairiL berkata...

waduh2
keren bangat sih

nazz berkata...

Aku tak minat kat diorang tuh.. aku minat kt tuan rumah blog ni jer..!

Jard The Great berkata...

WOW!!!

thanks for the info!! chantek bangat remaja ini.. huhuhu..

mixed.. patut laa...

PoOhEm0 berkata...

dier mmg comel
muda lagi lak tue...
umur samam ngan adik pooh...
hihihi

adol berkata...

best citer nie,,,,

adol berkata...

la muda lagi budak nie, budak2 lagi le nie, comey budak nie.. huhuhuh

:)

Daisypath Anniversary tickers