Khamis, Mei 28, 2009

Tag Ngan Award Dari Akak Datin+Roozu+XOXO

gamba tadek motif.. cume rindu la pade die nih.. da la sumbunk skunk.. siap ko.. aku curi kemera engko tu jual kat siam.. huuu...

NGeee.... okey... eceli kuki dapat tag... tag lame da nih... baru skunk mau buat... heheeh... okeyy.. tag berantu nih datang dari akak kesayanganku akak datin paduka... tengss akak! Soalan2 die memang betul mengorek laa... hoahoaaa... mari kita layankan die.. :D
1. Siapa nama pasangan anda?
Oh rasenye sape?mari kite sebut die sebagai Mohd Farhan Hazim Mohd Fuad

2.Berapa umur pasangan anda?
Emm…22…tue..walala..sebab tuhla kite pangge die pacik..hahak

3. Apa yang paling digemari oleh pasangan anda?
Hmm die.. torrent die.. bamboo die tuh.. animation die tuh.. lukis-lukis.. duk ngadap kuki 24jam tanpe enti..bes ape.. hahaha


4.Apakah karektor pasangan anda?
Baik… manjeee… lalala~ gedik… poyo.. bising.. bising.. bising.. potpet potpet… suke cari gado.. tapi salu kuki yang menang.. wahahahahaa

5. Makanan kegemaran pasangan anda?
Die? Chicken rice shoppp… bukan sekadar nasi ayam… pokk pokk pokk! Ngahahaa

6. Macam mana pasangan anda tidur?
Tido na mati.. hahakk.. ta pena tengok die tido lohh… haa.. ngade2 ituu…

7. Apakah perkataan pertama dia katakan bila pertama kali berjumpa ngan anda?
Okey.. 1st jmpa kat Starbuck The Curve raya taun lepas raya ke bape tah.. pakai baju kurung wane coklet die pakai baju melayu purple ngan Nadzim kerang busuk… first perkataan die cakap yang menggelikan adelah : Ala la la… comeinyaa awek akuu ni zim..
Ade rase geli tak? Heeee~ geli geli.. ngahahaaa


8. Apakah yang membuat anda suka ngan pasangan anda?
Hmm yaa.. ape ye? Wahahahaa… saye suke orang tue itu adelah kerana die suke cari gado ngan saye.. sampaila saye menang akhirnya!! Yessss! Perkara2 laen yang saye suka… emm.. tanak aa kasitau… lalala~ bulehh? :P


9. Saper yang anda tag?
- sesape yang mau buat… yesss.. kepade sesape laahhh… wuhuhuhu
Okay suda siap 1..

Yang kedue adelah dari Sis Roozu, sis kesayanganku jugee... weee~
Award berantai sama tag sekali... hehe

1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda.

Hahahahaa… suda copy suda… lihat itu diatas… ngeee~


2- Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini.

- hehehe… akak roozu itu… yeh2.. die cantik dan lawa… cehwaa… kes bodekkah ini? Hihik
- sis ade kamera lomo… bes gilaaa….
- sis gak begitu rajen menge add sumeee belog+mespes segale akaun kuki lam dunio cyber nih..teharu teharu teharu mehh.. hee~
- sis ade styleee… yeh2..
- blog die juge begitu kiukkk… da lawo da siap ade 2 belog lagik! wehehe


3- Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Penerima Award Seterusnya.
- nama saya kuki manster.. whhahahaha
- Hihi.. suke kuki manster sebab die gila.. sesuai sangat la tu.. hahak
- suke layan muvie.. siyess… lagi la cite indo movie… kalu dah layan makan ke hape sume tolak tepi
- suka makan+tido+ngadap komputer
- suka amik gamba tak kira dimana kita berada… hahaaa.. jadi kamera itu adalah penting oke.. :P
- tingin mau masuk lingkopwing tapi takpe.. insya allah.. afta plkn nih masuk one academy.. sane lagi bess.. lalala~ ayat nak sedapkan ati.. hahak
- buleh main gitar.. jum kite petik gitar sesame.. xD
- tah.. suke sangat blogging tapi lately nih cam malas sikit… cam tadek mud pon adee…adoyai..
- rindu la kat mohd nazrin.. *nih fakta ke? Hahakk.. lantak aa…
- last but not least kuki manster bakal menghadiri latihan khidmat negare di kem desa rimba! Wuwuwuwu… go wirawati go!


4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka.

- si Lollynie : beliau adelah kakak sepupuku yang gila.. wuahahahaaaa… :P
- Mie : ape ye.. mie hensem kut.. tuh pasal rame peminat.. lalala~ go steven gerard go! :P
- Ekino : ekino seorang yang cumehh.. kuki pasti itu sebab ikut gerak ati kuki memang ekino cumehh.. ngiahahahaa… ekino! Blanje kuki sebab puji2 ekino ni.. hihiks
- CikPeanut : cikpeanut skunk da keje tu tatau kalu cikpeanut rajin ke tak wat tag ni.. ngehehe
- Akak datin paduka : akak yang sangat rajin uat tag! Hihi
- Sesape la… tadek idea la mau letak sape.. huhu
- Sesape..sesape.. sesape
- Sesape laaaaaa
- Yang rajinnn…
- Mauu wat tagg…. ngeeeeee~
Tengss roozu! Tih kalu rajin kasi la lagi yer engkorang engkorang... heheheDan juge award manis cam cookies dari XOXO... cik xoxo! Tima kasih yaaa...wah2... lame gile ta tgk xoxo unline... hehehehee... tenkiu2!

4 ulasan:

Jard The Great berkata...

pandai ko edit gmbr... jeles laa.. huhu

Cookie Monster berkata...

wahahaa
mane2..adoi
edit bese jela tu jard
ihihi

• rOozu • berkata...

wah...rajinnya dia jawab tag~!
thx..

muah~!

Datin Paduka Bokbong berkata...

thank u ika!akhirnya terjawab jgk persoalan misteri!!
hahahahaha
MISS U!!!
mmuah3!

:)

Daisypath Anniversary tickers