Selasa, Mei 12, 2009

Tag Kuki.Tag Cookie.Tag Cookies


Tag ini adalah pemberian dari Roozu... yang setia memfollow ketujuh tujuh belog ika...http://emo.huhiho.com tade la.. stakat ni Roozu pollow 2 je belog ika.. ngehehe...http://emo.huhiho.com

Dan juge setia menge add ke semua mespes++fesbuk++frensta segala bagai ika punye akaun dalam dunia cyber nih..

Wahh! wa caya sama lu la Roozu! Nih yang wat kuki sayang gila sama roozu nih!http://emo.huhiho.com NGehehee.. yang len jangan jelosss... walalala~http://emo.huhiho.com

Okeyhh.. nih tag adelah Roozu yang buat and dia da bagi kat kuki manster suh langsaikan dengan kata kata jawapan yang penuh ikhlas...http://emo.huhiho.com


1.Bekas kekasih saya adalah :
- emm.. sape ye? Korang rase sape?Ngahahaa..

2.Saya sedang mendengar :
- Our Song by Taylor Swift kat belog Taty tesayangs.. hehee

3.Mungkin saya patut :
- gi sambung blaja skang nih.. mebi oo not mebi.. kalu malas camne pulak? Hahaa :P

4.Saya suka :
- men belog, dari mespes saye yang penoh manusia fake ituh.. hm.. stengah jela.. len jgn terase.. wahlala~

5.Sahabat-sahabat baik saya :
- kamera sy, laptop sy, hard disk sy, ikhmar, lela, aimy, tina, family, belog, kuki manster, ++engkorang la kan?atopun engkorang la kut.. ngahahaaa

6.Saya tak paham : kenapa government cam kejam sgt.. hahahh :P

7.Saya kehilangan : akak datin paduka.. mana akak pigi yaa? winduu

8.Ramai yang berkata : saya ni hensem padahal saya adelah comehh… ngahahaaa.. poyo na mampos.. :P

9.Makna nama saya : err.. err.. err.. err.. kuki manster? Maksudnye adelah rasakse biskot!

10.Cinta itu adalah : . . . *mebi kuki kene belaja romantik siket tuk jwap soklan neh..ngee~

11.Di suatu tempat, seseorang sedang : berak berak sebab telebeyh makan kuki sama susu dutchlady.. bahahahahahaaa

12.Saya akan cuba : jadi yang terbayek! Go Kuki Go!

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
Selamanya lah! Selamanya adalah forever.. kekal abadi kut? Ke ape? Selamanya... forever.. selamanya.. kekal abadi? hahahahaa

14.Telefon bimbit saya : ade ni dekat tepi nih... nak mesej ngan kuki ke? ngeehehe

15.Bila saya terjaga dari tidur : trus sy ingat kat belog.. da tekene sindrom blog addict arap maklum.. huahuaa

16.Saya paling meluat apabila : ada orang yang meluat ngan saya? Ohh.. tu jawapan bukan permanent.. sbb prinsip meluat sy akn brubah rubah.. wahahaa.. apekahh?

17.Pesta/Parti adalah : tempat katne de air dan makanan yang banyak dan semestinya ade kuki! Dan belon... dan lilin.. dan kek.. dan koktel.. dan pig! *woit!over npk..hahaa*

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
Hamster nama Andy.. tp die da ilang… mane tah pigi.. merajuk kut sbb sy sbuk je ngan kuki manster tak layan die dah.. hahahahaa

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
- time kanak kanak la ye kan? Tak banyak dose tekutuk++orang sume bgi full attention kat kite time nihh.. wahh.. abes skarang tak la ye? hohoho

20.Hari ini : saya tido je keje.. panas weiyhh.. sakit perut lak tuhh..


21. Petang tadi saya : tido..

22.Malam ini saya akan : online dan hapdate sekurangnya 2 entri.. kut jelaa.. lalala~

23.Esok pula saya akan : ikut ayah ke Bukit Mertajam kut.. takpun wat medical checkup 4 unversiti.. hehee.. mau ikut? :P

24.Saya betul2 inginkan : satu patung kuki manster yang besar lebih dari badan saye.. buleh wat pelok pelok time tido…


25.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
emm.. everything is oke.. tade cacat insya allah.. jerawat pon da mati sume kene bunuh ngan racun tikus.. hahaa

26.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
ouhh.. mane mane pon bole.. janji de food court++pikza hut.. ngehehe

27.Makanan Barat atau Jepun : makanan melayu? xP

28.Bilik yang terang atau gelap : bilik yang gelap tp maseyhh ado terangnya.. *kuki takot kegelapann… lalala~

29.Makanan segera adalah : meggie hot cup!

30.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
- weiyhh bile nak makan.. jum beli beger kat depan!
Tadaa!! Kuki da siapkan! HOHohoho..
Sori la Roozu lambat skit sebab tadi petang tido.. hehehe... panas giloo...http://emo.huhiho.com de worang tuh orang mintak blanje eskem tak anto anto punn.. penat tunggu.. ngah dying nihh...http://emo.huhiho.com

8 ulasan:

asis berkata...

sabooo cik monster

Cookie Monster berkata...

ngah besabow la nie
ngiahahaa
xP

mie berkata...

wahh!!!
kurang kesabaran btul....
mmg panas skrg ni...
terasa diri cookies hot ke???
hahahaaa

iKHMAR berkata...

Weh...
ko nk further study kat ne???
Politek dah kuar... UiTM pon dah kuar... So ko dpt mne?

Cookie Monster berkata...

mie:
hahahahaaa
memang kurang kesabaran lohh!
mane eskem?
miahahaa
ngah hot gila nihh
cam hulk pon ade
:P

milimilo berkata...

comel jah kuki pakai spek tuh..lalala

Cookie Monster berkata...

hahahaa
memang kuki comeh
x)

• rOozu • berkata...

mekasih kuki jawab tag...

lebbiu!!

:)

Daisypath Anniversary tickers