Rabu, Jun 10, 2009

Saya Suka Gadis Berbaju Sukan kata Nobita kepada Doremon

Muka sensort memakai baju Polo. Bahaya jika dilihat oleh sesiapa. Wuahahaha


Skarang ni da gila sama brand Polo : Ralph Lauren... wehehe... smart gila baju mereka mereka walupun harga die mak datuk nenek bulat mate. AgagagaIni original Polo kut... hahaahhaNi memang feymes kat gedung harian, baju Polo brand Beverly Hills...murah rasenye.. bole dibeli secara pukal.. agagaYang ini insya allah mahallon sedikit sebab memang ala nak branded. Ahhahaha. kuki mane tau kuki sebat je baju pastu pakai
HaHaTada! 6 baju kat atas nih ayah punye baju Polo... tapi kadang dipakai oleh kuki manster buat merempit waktu petang... wawawa
Mari introduce die satu persatu... sesi perkenalan dan ice breaking..
3 kat atas nih sama je.. kaler je lain.. ade logo kuda 2 heko kat dada kiri. badge kat lengan kanan ngan kolar belang belang
Yang nih paling suke gile pakai sebab die de nombo eko kat blakang tuh.. wehehehe
Logo Hogwarts yang selalu dipakai oleh Harry Potter untuk ke kelas Kimia. HAHAHA


Sesi menjual baju terpakai sudah habis...
Mari tunjukkan badge anda masing masing untuk sesi bergambar..


Korang ade baju POLO? Wuahahaha


PS : makin nak dekat 16hb nih makin wordless lak... adoi

14 ulasan:

aduka berkata...

sy ada satu kemeja brand polo.. ratus2 harganya.. tp.. sy cedey.. kemeja sy tu kne bara rokok then terbakar! uwaaaa... =((

Cookie Monster berkata...

kemeja?wahwahwah orang bekerje
ngahahaha
gile la..sape suh isap rokok
kan da kene bala baju tebako
agagaga
takpe2..aduka kan ke kaye
bli la baju baru
lalala~

• rOozu • berkata...

sian si aduka..

roozu ada 2 yg ade nombor tu. 22 pun kaler pink. hehe. bagak mahal mau beli. tp suka kale tu. so beli je. tu pun sebab member kje dlm Polo shop tu.

tunang roozu pun suka patern yg sama tapi kale itam.
roozu igt nak bg birthday gift kat dia lagi 1 mcm tu, tapi uet tada!!!

tengah kopek!!

• rOozu • berkata...

roozu guna domain baru..tau

theroozu.via.my..

silalah berkunjung..

Cookie Monster berkata...

hahaha tu la sian Aduka..isk3..bsimpati

wahhhh...ade??kaler pink?
kuki ske kaler itam ngan putih tuh kat lam elmari pon de 2 tu je.
slebehnye pnjam bju ayh
heHe

wahhh...kasi la bju polo!
ekslusif tuu! rege da la mahallon
sure die terase terharu
ngehehehe
takpun kasi perfume polo biru
wah sedap
agaga

Cookie Monster berkata...

aik?
domain baru?
asal domain aku maseh domain blogspot?
ngahahaha
okeh2!
tih kuki bekunjung yer
hehe

Mr K berkata...

ni gambar baju kat dalam almari... atau....kat kedai? >,>

Cookie Monster berkata...

kat dlam almari laaa
kalu kat kedai tadeknye tak malu amek gambo detail camnih
agagaga

kimomoto kozaima berkata...

jeles2...smart ar baju polo nih eeee...nk jual betol2 ke nih??^^

Cookie Monster berkata...

ngahahahah
mane de nak jual
men2 jela
gile sayang woh sume baju nih
hehehe

asis berkata...

ap-polo @ apo-lo

itu den tau lo..

aida hashim berkata...

gamba yg pertama tu, kau dah buat aku rase lagi seram dari tengok maya karin dalam PHSM. sumpah aku slh kan kau kalau mlm ni aku teringat muka itu. ha-ha

RainMe LeoBellicose berkata...

Gula -gula berlubang POLO pun mahal gak kan?

paraxixth berkata...

macam beriye jerk..mahal ke baju polo? aku ade 3.pakai untuk pegi kelas.sebab ade kolar.

baju superman ade?
macam faizal tahir..saye ade 5...original gak.xde branded macam polo

:)

Daisypath Anniversary tickers