Ahad, Julai 26, 2009

Harini Balik Kem Suda.. tata belog!

budak budak duty untuk lawatan keluarga.. huahua
Okey, harini ika balik kem balik... ehehe.. ekceli kul 9 pagi tadi nak betolak balik.. tapi pikir pikir... kalu balik kul 9 bapak awal sape jela yang ade kat kem tuh...
Terus tuka plan balik kul 2 kang.. weehehe..

Pada yang ika tak sempat nak balas borak borak kat shoutbox tuh minta maaf la sesangat...
Pastu pada follower follower... tenkiuuuu!! Kerana memenuhkan followerku..
Tadek yang menarik sangat pun lam blog nih melainkan bende bende merepek merepek lagi merepek... huahuaaa
Tuk kaka Roozu... ngehehee.. award yang sis kasi nnti kuki manster letak eh.. :D

Tak sempat lak nak cerita pasal aktiviti hari minggu kitorang kat kem.. ingat nak post entri LATIHAN KHIDMAT NEGARA 4.. tapi tak sempat.. takpela.. ti balik dari kem 5 September kang ika celita celita larhh...

Hehe.. yupyup.. ika akan attend lagi 6minggu untuk PLKN.. then tamatla pengajianku di Kem Desa Rimba... 6minggu means kitorang akan menjalankan ibadah puasa selama 2minggu kat kem... wuhuhu... guess guess guess.. penat ke huh karang? Da laa duk lam kem tuh panas tahap dewa.. mintak mintak tender kantin tuh sajikan makanan berbuka puasa yang sedap sedap la yer.. air soya ke.. oren sunquick ker.. hehehee...mari mari Jowo mari.. gahaha.. dorang dari Klang ni.. bes tul jumpe org 1 kampung.. hahaa

Apa apa hal ika sambut besday ika karang dekat kem. Once in life okeh sambut besday lam kem PLKN, gahahaaa..

Lastly, tata titi tutu kepade warga belog sekalian.. yang sempat sempat nak borak.. kak Nana, CikYana, Mr.K, Inchik Zizan, kak Luvida.. Sofia.. akak Izzah.. CikPeanut.. hihi.. 5 September kang ika balik ika update lar belog nih... wawawa..

Dan juger tak lupa pade huruf F yang disayangi... huargh huargh... sabtu ahad kita bertembak tembak lagi dalam hp okeh? agaga.. tata my letter F..

9 ulasan:

Mr K berkata...

Yes! Kau dah nak blah.

LuVidA^^ berkata...

ikaaa...
uwa...gona miss u again, sob sobs~
takin care kt sane tau..
jgn ngorat lak..huaa =P

Ashen Kamen Bi Bi Bi! berkata...

mr.k :
mmg aku ta saba nk blah ponnn
mlas nk hadap kau
lalala~

Ashen Kamen Bi Bi Bi! berkata...

sis luvida:
huuu..
gonna miss u too sis!
sobs sobbing..
ngeeehehee
tengs akak!
heheHe
xD

♥ sOFIa ♥ berkata...

cepat balik ashen kamennn!

aku kan merindukanmu :)

en_me berkata...

miss u oredi.. hmmm

Cik Peanut berkata...

miss u lah..cepat balik2x...
lalalla..
windu same kokies monster..
walapun dah tukar nama dah
heheheh

mademoiselle azieshakespeare berkata...

ika jadik kawan shinchan plak ? huuu

Tanpa Nama berkata...

Sorry to interrupt. I noticed you following his blog, En.Azizan4444 from tinsusu87.blogspot.com. I reckon you interested to know something about him.

http://www.akubetul.com/2009/08/aku-jadi-mangsa-plagiarism-lagi.html

:)

Daisypath Anniversary tickers