Ahad, September 13, 2009

Cassandra oh Cassandra

Weheee... eceli kan... pagi semalam ika patutnya ikut ayah balik kl... sebab malam semalam ika kene attend 1 party kat BBQ kat Kepong... ruma Cheng, member PLKN 1 kompeni dulu... tapi tetiba cam malas lak nak turun... huahuaas
Si Cassandra['kembar' si Cheng] da sibuk tepon tepon suh ika datang sebab dorang siap overnight skali kat ruma Cheng. Tapi mnx maap ler bebanyak wahai Cheng dan juge Cassandra... saye tak tulun ke kek ell... ekeke...ilap... bukan 2balak.. akaka.. 1 balak sudahh...cubaan memakai tudung... ngiahahaaa

Yehyehh.. talking bout Cassandra... lam manyak manyak Cina kat lam kem PLKN tu... ika rase Cass yang leh dikatakan kamceng gila ngan ika... seriously... hehe... ika kalu ngan die slamber badak air jek... tadek nak cover cover cakap.. wa3..
Ritu time besday ika pon die kasi ediah... berupa biskut dan juge air kotak... dan juga 1 peket Milo Fuze... eheheee... itu je yang mampu diberi oleh seorang pelatih kem latihan khidmat negara... uhuhuTapi dia memang best buddy ar lam kompeni Delta... kitorang daftar gi medik pon same same... eheheee... memang funniol lar... berpayung pon same same pi medik... wat PT pagi pon sebelah sebelah... agaga...Die pun ske wat muke pelik pelik... plus plus tingtong skit... hahaaaWalau apapun Cassandra is the best 1 balak in our compeny.. ihihi.. walau tingtong skit tapi kalu bab bagi command lam baris die memang siyes giler...
Pastu satu pangai dak senget neh die ske usha dak laki melayu... die kate laki melayu hensem hensem... ngahahaaa... ngekkk punye cass...
cina lengchai leng loi... agagaa... cheng, cass, joey from england + chi chi yg comei.. hehe

6 ulasan:

azuan berkata...

aku suka part lelaki melayu hensem tue..haha

Ashen Kamen Bi Bi Bi! berkata...

hahaaaa
adekah anda lelaki melayu?
jgn nk prasan
die kate laki mlayu kt kem kitoang jek hemsem
agagaga

tintin berkata...

cntik pic-pic kau d plkn...
aamoi rmai nyer...
hahhaa...

tintin berkata...

cntik pic-pic kau d plkn...
aamoi rmai nyer...
hahhaa...

Ashen Kamen Bi Bi Bi! berkata...

termasuk amoi bernama aku
lawa kan akuuu???
agagaga
wei shahril tintin sombonk!
aku mau duit raye!!!
xD

tintin berkata...

huaa
aper kuki monster hah?
aku tidk mngenali nye
hiyakkk!!1

aku ke kedah mau mngaji laa
lalala

kau mau duit raye..dtg johor dulu...hahaha

aku xsombonk la
kan ade jer nie
dulu aku jarng on9...

:)

Daisypath Anniversary tickers