Jumaat, November 13, 2009

Haha.. facebook facebook.. adoi..



Ngeheheeee... akhirnyaaa.. aku mendapat kesedaran dan cahaya Nur dari Tuhan untuk membuka hatiku melayan muka buku atau nama omputih panggil Facebook... kakaka

TAKLEH BLAHH

By the way okeyy.. ika skarang da mule nak layan balikk fesbukk.. lalala~
Dats why blog ni xberhapdate dan malas nak hapdate.. huhuhu
Paham paham lerr.. saye kaluu da jumpe mende baru*padahall da lama watt skang baruu nak sedarr kwujudannyerr:P*memang excited lebihh

Wawawa... akaun fesbuk tu ika da wat lame daa.. dari taun lepas tak silap.. tah tak ingat larrr.. tapi memang da lamee laa... then lately ni de sumone tegur.. wei layan aa fesbuk wehh.. aku tgk ko nye fb da berhabuk tak penah penah ko nak tuka default ko... weheheeee

Memang punnnn... heee~
By the wayy okeyyy... sikalang kat fesbuk nga layan Cafe World.. yeuuhuu... makin addict lakk pas 'Gila Sims City 4' rituu... hayolaa.. game ni simple.. xcam sims tuh cam nak complicated sume bende nak amek kiree.. game ni just masak.. serve pelanggan.. earn money..tadaaa... tak dapat kaler rambut in real world dapat kaler kat sini ponn jadikk aaa... ka3.. xleh blah dohkakakaaa... ade cookbook.. tak tahannn... :Pherreeee the maid ready tuk bekerjaa... gahahaaa.. waniee.. keje leklok ye seblom aku fireee ko! kah3*evil laughhh>:)Inilahhh... cafe..... ni bukan kafe sayeee.. kakakaa... ni kafe Azin! Perghhh mengancam punye cafe.. jeles gile tengokk... adoii...yoww.. this my cafe.. hahaaa.. xbest langsungg sebab takde duit nak decor lawa2.. adoi.. sadis2... mula2 letak nama Zulaika's Cafe.. pastu tuka Monster Domo Cafe.. pastu tuka lak Hell's Kitchen.. pastu ni tuka balek Monster Domo Cafe... hahahaaa

Sape mau maenn.. gi ahh maen kat fesbuk.. huhu

Jangan lupe add sayee kat fesbuk.. hahahahaaaa

TAKLEH BLAH LAGII..
^,^

3 ulasan:

joegrimjow berkata...

hehe
men la farmville

Ashen Kamen Bi Bi Bi! berkata...

alaaa
farmville xreti aahh
ngahahaaa
da men da..
cam gme harvest moon sket kt ps2
hoho

AHMADSUFI6177 REVO berkata...

best ker?? game nie? hehhee....

:)

Daisypath Anniversary tickers