Selasa, Februari 16, 2010

Panas gila malam ni.. oh panas.. time ni la teringat kat econ panasonic.. HAHA

Sekarang pukul 12.56 minit tengah malam.. heeee~
Patutnya sekarang tengah sejuk.. tapi dahi da penuh ngan peluh.. humm..
Malah menulis blog bagaikan sedang menjawab soalan matematik tambahan...
Adoi..
HAHA..
Tuhan.. berikan aku econ dengan kuasaan gandaan maksimum! Panasonic ataupun Singer ataupun Toshiba ataupun ape2 ajelaa...
Amiinn.. haha

Well siang tadi macam nak best.. sebab 1 urusan suda selesai.. ika sudah hantar lappy ke kedai..
Apa masalah..
biar la die jadi masalah.. malas mau cilita.. hehe
Btw ika mau lekat laptop skin.. tapi macam konfius sama ada mau guna corak abstract yang berharga 15.90 atau gambar Assassin Creed yang lawa+superb macho dengan harga RM21.90...
Manakah? Hehe.. tapi Assasin tu lawa gilaa.. :D

Well okey.. kat bawah ni gambar time hari 1st ika pijak Uitm Melaka..
Hari 1st ika pijak uitm dan jugak time tu la dorang wat vacation and time tu jugak kitorang bepisah.. acewahh.. berpisahh tuu.. lalala~Ada rupa anak tunggal dalam keluarga tak? Anak manja ke.. hehe.. perasanWell.. their face seems like -
'Ika dah blah.. so takde lagi masalah akan timbul.. bahahaa.. aman duniaa...'
Hehee..

Xrase sedih sgt pun time nak bepisah.. cos ika cuma rasa hepi nak blaja je.. walaupun tahan hati kan.. haha..
Ekceli dorang memang nak tengok ika nangis.. tapi.. xnangis ponn.. so dorang agak kecewa.. HAHAHA

And now.. saye sedang menikmati kehidupan sebagai seorang pelajar kampus dengan bahagia sekali.. hehe.. and i love my life now..
:P

Perghh ayat nak poyo dan dramatik... poyo laa..
Adeh..

So, tugas untuk esok adalah.. amik lappy.. then mintak cop for ptptn.. :D
Tata~

4 ulasan:

BD Fabregas berkata...

laaa, uitm melaka je ke.. dekat la camtu.. bleh la ajak dating camni, hahaha..

Ika ika Ikan ikan! berkata...

ngahahahaaa
ngek ngok laa
bd duk mlake gak kerr
hehe
jum2 deting
xP

BD Fabregas berkata...

hahaha.. x psl2 jek aku kena belasah ngan pakwe hang kang..

Ika ika Ikan ikan! berkata...

pakwe aku sporting la bd
kah3
xleh bla la
sape ade pkwe tahh
:P

:)

Daisypath Anniversary tickers