Sabtu, Mei 22, 2010

HAHA! Lepas apa apa TEST sume wajib HAVE FUN okeyy

Yesss! Ni citer da lame basi.. hehe tapi disebabkan dah lame berade dalam draft.. dan dah penat2 tunggu upload gamba.. bek aku poskan.. ki3

Ritu sebelum cuti sem kan ade final exam kan? Hehe
So time paper kedua akhir tu.. kalu xsilap aku adelah paper ATH.. yer.. paper sucks.. ataupun sucks paper.. ki3.. sejarah seni weh sape yang minat? Ayam ngan kambing pun xpandang.. hahak

So after exam tuh kitorang : Ika+Natrah+Nadzirah+Emira adelah aktivitinye keluar meronggeng...
weng weng wengg! HiHI

So Mira adelah our crazy driver.. sumpah gile betul die bawak...
lagi gile dari abang sedare aku kot...
mencuakkan jiwa dan raga.. HAHA

Then kitorang just pergi Jusco.. pastu g mane tah aku pon xhingat... haha layan la gamba.. xD

Ini Nadzirah... keh4... lihatlah die wat muke weh..! control macho ciutt.. ki3
Time ni tunggu drebar kitorang si dak kecik name Myra.. die duk Tun Kudu kalu xsilap.. keh3..
agak jao la dari kitorang yang laju ni.. lalala~

nampaknya kesabaran teruji... nat leh cover lagi muke.. nampaknye NAD dah mule bercekak pinggang kerane lapar.. hehe
aku mule kol polis disebabkan kehilangan myra... nad muke tak puas ati lagi sebab laki die hilang.. muaahahahaa
Hahaaa.. last last myra dijumpai di dalam kereta oleh abang polis ketika nak menyewa kete makcik nih.. lalala~

Tu pada sape yg nak keje... duit PTPTN da abis sile la keje kat situ.. huhuk

Akhirnye laki bini ni besatu lam kereta... happily eva afta.. :P

SEEE!! kitorang da sampai dalam sekelip mate sahaje... hehe

Ni kete jaguhan kitorang.. kete sewa nii.. hon die baekk punyaaaaaaa...

Jusco Melaka... * humm.. aku macam bosan tengok rekabentuk smue jusco jusco kt malaysia ni... cam kilang minyak sapi.. kah5 ^_^

Ni makanan kitoang.. memang benasib malang betul... makanan sume tak sedap... hahahaaa... bende yang aku makan tu namenye omurice.. cam nasi goreng pataya laaa.. tapi ni style jepon punyee.. ni sedap gak la tapi sikit sangat.. kedekuttt!!

YARGHHHH!! Gorilla datangggg!

Saje nak tunjuk yang Nad banyak makan dari aku.. kah5

Jaguhan kuat jalan... gile dorang boleh lesap dalam jusco sekelip mata sahaja... kih4

Jangan beli weh! Amaran dari aku! Ada lipas kat tray tu! HAHAHA *DENGKI*


Sushi!

Dorang ngah order takoyaki kat stall kat lam jusco...

HAHAAAA!!! time ika amek gamba niii.... orang yang ngah masak tako ni marah....
die cakap " Dik, tak boleh amik gambar ye.."
Sambil kibas kibas tangannye yang bebau taik itu kearah ika...
DEMMIT! Seb bek aku tak amek gmba kau! Lau tak meletop kmera! HAHA
Seeee! This is takoyaki... .sedapppp...
HAHAHA
TAPI MYRA TAK SUKA!
Ko memang lidah baby la myra... ti aku ajak ko makan durian goreng ea.. kih4

Emm.. jalan jalan memang best... duit pun kluar memang best... heheee.. :D

2 ulasan:

aduka berkata...

best gile tgk makanan..
bru je lepas mkn ni..
lapo balek ase..
X_x

XOXO berkata...

ika..aper raser takoyaki uw?? semacam je k.mon tgok..huhuhu..

:)

Daisypath Anniversary tickers