Selasa, Jun 01, 2010

FACEBOOK lah selagi kau hidup dan selagi kau terdaya..

Haha aktiviti-tak-boleh-lepas sehari harian aku...

FACEBOOK je la kottt yang mampu... lalala~
MYSPACE-MYSPACE dah xlayan dah.. *nada belagak gile padahal dulu punye agungkan myspace... podacit


Humm.. kadang ika tersedar yang FACEBOOK ni menyakitkan jugak eh...

kadang FACEBOOK ni lah leh wat banyak fitnah.. hahaa demn FACEBOOK

TAPI AKU SUKA..

-__-

DUH

emm.. okei.. aku tau aku agak berkurang ajar dengan blogspot skarang..
sanggup aku wat bodo je kat blog aku semata mata nak fokus pade FACEBOOK...
hum..
okey..
setelah aku pasti yang aku sakit hati sama FACEBOOK...
mungkin aku akan post banyak banyak benda pada blog aku yg ini..
hehe..
bermula dengan masak masak....

Korang suke x? lame xpraktik hobi saye yang itu kan? Dulu bukan maen cite pasal masak masak... kan? kan? kan? HEHEHEEE.. okeyy pasni aku akan bergiattt.. lalala~

*Ely.. aku nak pinjam D60 kau..*
- pe salahnye aku bg pon..

HAHAHA bodoh ely ayam.. kau lum tengok taring aku kannn.. skali da tengok padan muke kau.. aku xheran la sama lohh!
:P

1 ulasan:

little peach berkata...

fb sdh menjadi partime job kite...haha

:)

Daisypath Anniversary tickers