Rabu, Jun 19, 2013

Final Assignment for PCT 527+PCT 525

 Jyeahhh... aku macam sempat update satu blog dicelah kesibukan menaip presentation BEL esok...
Uhuuu kene update jugakk walaupun aku macam dah skip beberapa posting kann..
HAR HAR HARR

Okay last weekend aku adalah menyibukkan diri dengan menyiapkan final assignment video aku
Sangat sangat fun and sangat sangat best!
Because for the first time aku mencedok pengalaman shooting dengan band! Sebelum ni tak pernah hadapinya okayyy...
*Terharuuu sobsob.. hahaha
Penat dia boleh tahan.. tapi sebab seronok jadi aku macam tak rasa sangat la penat tu
Plusss with kitorang macam konfiden dengan certain setting of the camera...
Sebab ingat balik time aku shoot short film halusinasi.... HAHAHAHA
sume ape pon aku tak paham.. so sekarang macam dah topup2 sikit pembelajaran ktorang so macam konfiden la.. ngeee
Tada! Ni band kitorang.. 3rd Party Band... semua dah kawinnn... bwahahaha motif sgt mention semua dah kawin :P 
Dorang punya studio terletak dekat Putra Perdana... and yeah dorang sangat sangat sporting..
HAHAHA! walaupun terpaksa berpeluh2 halammmm sambil main alat muzik dorang recording for their video clip... walaupun terpaksa retake-retake-reshoot-reshoot banyak kali... walaupun terpaksa bersabar dengan kerenah ktorang.. dorang tetap sempoiii..
Sempoi abaq anggg.. ngehhh
 This is Faiz.. my classsszzzmatesss... yang jadi talent untuk video klip kitorang... 
 tgk aaa tuhh muke acah2 nak serius la sgttt
 Seeee whattt... battery is getting lowww.. bwahahaha!
 Ni aku acah2 nak jadi guitarist tapi tak kesampaian sebab jari2 pendek nak petik gitar. HAHAHA!
And here... this is our group production... dari kiri Cekodok, Nad, Nisa, Alap and Atey... takde dalam gambar. hoho...
Insya allah kitorang akan edit video tu and publish nanti.. insya allah la...
:P

2 ulasan:

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin berkata...

selamat tahun baru :)

2014 update2 la blog ye

Ikaa berkata...

hahahahaaa! haiii encik joeeee! lamanyaaaaaaaaaaa tak borak2!
Ya Allah rinduuuu haha.. im back! After berapa lama niii.. betul lama..
Hehehe xD

:)

Daisypath Anniversary tickers