Sabtu, Januari 31, 2009

Adzuan sending me this


Adzuan Aziz sending me his cool shot on Ehime, Japan... i had known Adzuan from myspace since my first account lagi. Dia belajar di Ehime, Japan dan dia sangat la rajin hantar artwork dia ke kotak komen aku. Untuk cuci-cuci mata la kununnyer. Hahah... well gamba dia sume cantik dan the colour sangat lawa. Aku sangat suka. Terima kasih wahai Adzuan. HuhuhHahah... picture above adalah air Natchan. Siapa yang rajin pijak-pijak Sushi King for sure sangat kenal dengan air ni. Anyway, aku telah responded Adzuan's Natchan photo. First dia komen air natchan aku, then die tanya kat aku...
'Wei, kau nak tengok tak air natchan aku exclusive from japang. Dalam tin kaler oren?'
Aku pun...
'Woaa... nak!nak!'
Cam jakun pun ade. Gahaha. So dia tunjuk gambar diatas tuh... dan aku sangat tertawan dan terus respond gambar die ngan edit gamba aku. sangatla tak lawa dan tak sama cam die punye. Hehehh...


Dan dia telah mengejek aku yang aku sangat taksub dengan air ni. Weiy budak, aku suke air nih okehh... ;PP

Ohho... esok ayah aku nak hanta driving class.. rase cam malas lak.. before dis aku drive tanpa lesen sangat la hepi so hepi... bile tibe time nak hamek lesen rase cam dub dab lak... so.. aku dub dab dub dab... huhuhh

6 ulasan:

uNa !! berkata...

air natchan 2 air apeee
adiahkan aku skotak weh
aku lagi jakun neh
haha

Simply ZULAIKA berkata...

weiyt
air epal yg mahakarya sedap
wahahaha
ko nk jom mai sushi king
aku blanje tp ko byar arh
wakakaka
;PP

NADESHIKO berkata...

hahaha~
aku teringin gi sushi king~
zul, sedap tak sushi..??
aku tak pernah merase pun..
wuuuu T_T

Simply ZULAIKA berkata...

to amee

weishhh...sedap gilak!
bagi yg suke larhh..
aku suke jadik aku kate sedap
mehehehe
gi la try..besh..beshh..
sebat air natchan tuh 4-5 kotak
hee;DDD

amening~~~ berkata...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa.....student jepun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ak sker ak sker!!!!!!!!!!!!

DAK TUH STUDY PE WEH????????
ak nk pegi blaja sane!!!!!!!!
nk pegi jepun!!!!!!!!!!!!!!!!!
kyaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~`



and yeah..sushi king sedap TAPI... sakae sushi LAGI sedap..huahauhauhauaa...
pdahal..bru mkn skali kat sakae sushi tuh..hokhokhok...

zulaika berkata...

kehkehkekh

dak tuh study bio engineer mende tahh
aku pon takpaham

hihih
gi la blajo sane.jadik dokto ke,
pmbuat sushi susha ke...hoahoahoa

ko mkn sakae katner weiyhhh???
tunjok ar gmbaa
ngeh2

:)

Daisypath Anniversary tickers