Rabu, Januari 07, 2009

Hadoi..ntahler arinih cam tak betol

Ntah akuhh pun tak reti nak describenyer...describe sket2 jeler..sebab otak nih dah terpikirkan sok macamane..hohohh...hmm..tadi?Adoi..ngantuk semenarnyer nihh..tapihh nak hapdate gak..takot sok lupe pe ayat aku malam nih..tengokk...aku da merewang..telebih sedut asap ubat nyamukla nihh...adoii..stoned!


Hmm..tadi pagi aku bangun kul 11pagi kawan2..lambat kan bagihh anak dare??Bahaha...ak da get redy smayang da siap2 then kebabom smpei ler luper nak send morning wishes kt sume orang.Lantaklerr..waktu tido aku da tak betol da sejak balik umah nih..tido pukul 6pagi..bangun kul 11..kire 5 jamla kot aku tido eh?Huahua..then bangun 11pagi tuh tak sarapan per terus klam kabot ler nak ke dapur siapkan lunch para diraja tuhh..huh..dorang balek kul 3 tapi aku nihh jenis seriau masak lambat2...adeii..for korang information..aku mandi pagi pada pukul 7petang.Gile tak giler.Seb bek skang musim ujan...so xdelah terancam sangat..bahahaha...
tadi pagi aku beli barang2 nak masak..hampeh bapak aku kasi 10hinggit jek!mane cukop!makan lua jek ntuk 5orang dah RM17 camtuh...perghh...amek punye amek pe aku nak masak...[dengan pnuh pertimbangan kanak2 sekalian..]tengok2 strike sungguh hargenyer..RM17..hmm..lantak ko lerr..kang akuh claim balek kat bapak aku...mehh3...hmm...aku nak masak pe?

Lets usha..niha..masakan yang ala nak tekentut...[tengok..aku da kate aku stoned..silela paham ngan bahase aku..xD]
lihatlah ape inihh?bahaha...ni ler masak lemak kunin yang akuh ikut resipi nenek akuh tuh..turun temurun...adoii..tapi aku nyer letak udang laa..nenek aku nyer letak ikan..adehh..telebeyh kunyit..hmm..jadik...bapak akuhh pun berkate laa.."Sedap!" entah ikhlas akuhh pon xtau..bahaha...aku tengok cam lauk orang baru lepas pantang jek..ngeh3
hmm..nihh...kerang rebus..senang je nihh..lum tercabar agikk..bahaha...tengoklah aku da mule nak mrepek..
hahh..bab goreng sayo lerh feveret..wuhuhu...nihh sayo kacang muncet..disebabkan sayo nihh lahh jarih akuh hamper nak putus..!cehh bajet..bende sikit jekkxnampak kerr?jap..mehh zoom dekat sket..bahaha
hahh..ni dier...cehh blagak sungguh..sebenanyer..akuhh memang sukee tampal2 plaster kat tangan..bahaha..tu namenye aku bajet..tapihh takpe lah..de plaster nmpak macho sket...adeii..nak tao sebab per aku klam kabot bli plaster nihh??sebabnyerr..time akuhh nak masak sayo..ak amik ler garam...hadoiii!gune jari yang terluke berdarrah-darrah nihh..bajet skali lagik...adoiii...giler sungguh!!!perit!bahaha...jadi begituler..de plaster nihh baso pinggan laju sket..ngeh3..

hmm..siyes aku da stoned nih..ngantok gilee...heii...tadi sedap jek akuhh bantai Mohd Nazrin ituhh..sibuk citer pasal awek die kt haku..amek ko aku da cramah free!Bengang tak bengang lantak die..heheh..then tengok awek die on9 trus no respon ngn akuhh...hehehh..da agak dah itu akan berlakuhh...hmm..ngantok...tapihh aku nak kene masak sarapan ntuk adek2 akuu..kakak mithali katekan...muntahh...hukhuk..jadik..ak try tak tido kehh..demi adekkuh..sebab kang aku tidohh alamatnyer kul 11 ler bangun...muahahatengok ler muke stoned nihh...bjet segarkan dirihh...hahha..jangan konpius..aku pompuan okehh..de orang kater nihh gambo laki...sini akuhh tag skit...tag pertame..baju belang hitam merah tuhh..bapak aku nyer..dah tu jela yang aku nak tagnyer pon...bahaha...k lahh..nak tido2 ayam jap...adeii...de lagi 2 jamm...jamban sungguh

2 ulasan:

iKHMAR berkata...

Hoiyo~
masak siut!!!
meh dtg umah aku msak kan utk aku plak..Queen of Meru...Wakakak!

photolover berkata...

bahahaha
xlehh blahh

akuhh datang umah ko membine perot ler gamaknyer

ngeh3
weiyh rye cine nih ko de umh ke ah?
ak trun arh..tp taktau trun meru ke x
huhuhh

:)

Daisypath Anniversary tickers