Khamis, Januari 15, 2009

Nak alek dah pastu

Hihih... pas makan ronde-ronde jek.. perut kenyang.. napsu nak beli barang kurengg ahh.. tu teori mak aku.. aku pon caye jelaa.. hihih.. so.. ronda-ronda... bapak aku motif gi ipowh nak cupping baju kmeja dier jekk.. ohh.. tenga sale.. sukeee aku tengok baju kemeja laki.. smart2 de lekuk-lekuk napak body tuff.. ohh.. iyerr.. jangan pk laen... aku tengok patong2 kat ipowh tuh peraga baju kmeja.. alaa.. body patong kan perfects.. so perfects lahh letak baju pe pon kat badan dierk... apelaa aku cakap nihh.. lupekan jelaa.. korang tak paham senyap2 ehh.. hihih... so tempat lepaks first akuh for sure MPH Bookstore.. iyerr... aku sukee giler MPH kat jusco nihh... sangat laa sonok dan besar leh lepak2.. tapi kat jusco ipohh ni xdela besa sgt nak dibanding kat....... katne ehh dulu aku gi ngan sdare mare aku tu... adoii... lupee... xpe2... tapi yg tu memang bes dan besar.. de 3-4 tingkat gitu.. kalo nak cari buku leh taip kat komputer yg disediakan.. perhh... sukee... jadik.. da masuk kedai buku tuh.. takkan takde motip lak... mesti la ade,kan?Jadik..memule aku ronda bahgian Malay Readers..hihih..zaman kecik alam dulu aku skee bace nobel cintan cintun nihh..skang aku tak tau la nape aku tak minat sgt... bile nengok cover.. tajuk mepeks2 akuh mule la bo layan... ohh... kenapekahh aku begini? Entah... hihih... jadi aku pindah bahgian... gi kat bahgian motivasi... bahahahaha.... gelakk skit... klaka.. klaka! Jadi disebabkan faktor kelaka itu lahh.. aku telah menolak kaki ku ke bahgian teen readers... oke la nii... aku kan teen lagi... ;PP









Jadi belek punye belek aku da pilih satu buku nih... tu pun afta mempertimbangkan argenyer... aku sangat memikirkan soal duet okee... tatot2... huhuh... so aku beli ini..

Adoii gamba kabur lak..huhuh..title die:


666:THE NUMBER OF THE BEAST

Stories of Horror

Aku beli buku nih pon sebab nak topap otak aku yang da tandus ngan idea2 seram nih.. almaklumlah.. da lame tak nulis citer-citer antu..citer tulisan aku yg da berlapuk tu pun still pending agi.. hmm.. so..nak tau pe die tulis kat blakang buku nih? Hahah poyo nak promote.. meh aku tulis skit


Tales of Evil. Tales of Darkness. Tales of Beasts. There's the... Vampire who visits the same girl every night. Dangerous rumor that turns all too deadly. Zombie who couldn't look more innocent. Boarding school plagued by a tortured ghost. And so much more in this spine-tingling, bone chilling collection of 18 stories from 18 masters of horror. So lock the door. Turn on the lights. Don't answer the phone. And open the book...if you dare...


Bajet nak kasi seram ahh tu..huhuh.. so aku pilih buku tu setekadnyer..aku gi la baya...yang jage kaunter tuh owang cine..keturunan laki-laki...hehehh..emo semacam jerk..lantak kao..janji aku baya and blah..aku tengok majalah fotografi peberet aku tak kua agi arhh...xpe2 save budget skit...wet susa mao cari maa... then afta a while mao kua-kua tuhh..tetibe mate aku tertarik kebelakang...phuiphui..poyo gile..pasal pe hah? Hee...pasal mende nih laa.. see... Aku tengok cam sonok weyhh...last aku de buku2 camnih time mak aku belikan komik Kampung Boy yang LAT tulis tuhh...hmm..so mule la gatal nak belek..seytan memang berade dimane-mane ntuk mengajak aku membazer duet... huh.. so kegembiraan yang nyata!Aku beli! Yay setan durjana menang!Mencikkk... sonok la ko ehh bace entry aku nihh...bahahaha... tapi buku nih memang klaka pon.. nak ce tengok siket? Meh2 aku tulis sket..


Teacher : Whats the name of liquid that won't freeze?


Student : Hot water


Bahahaha...agak sempoii itu joke...lagik...


Student : Would u punish someone for sumting they didnt do?


Teacher : Of course not


Student : Good, because i didnt do my homework.


Hakhakhak...sukeee...


What word is always spelled wrong?


Student : WRONG


Ngahahaha..sengal2...lagii de banyakk agihh yg leh pecah pewot..hukhuk











Ohh iyerr...atas nihh...aku tengok kat kedai geordano ke pe ntah name diee...sukee...bile patong tu la pakai...bile aku pakai da jadik len daa...bahaha..paham-paham la disitu...hek2.. so penamatnyer jenjalan nihh bile kitoang kene nunggu bapak aku abis shupping baju kmeja dierr...sangat memilihh okeeee!Dialog bapak aku ngan cine tuh: "Aa..saya nak hujung lengan ni kasi potong macamni...ikut jahitan tangan saya..jangan ketat..bla..bla..bla..."


Ohhh...cerewettttt.....seperti kiter-kiter fomfuan inihh...hihihh...yelaa..bapak aku kan sukeee...perfect2 nihh..poyoo laa...aku pon xperfect.Hahahhh...


So mate aku yang tak pena tido nih bile kene econ lelame mule lahh sakit tahap sadewa...adusss...pedihhh...gilerrr...tahan jelaaa...da stoned tahap karma dah mate akuu..huhuh..pandang orang pon gitu-gitu jerk...nak usha mamat hot pon taklehh...*tu aku tipu okeh..lalalala~


So...the end...ohh..ehh kejap ehh...aku nk citer..time aku masuk Reject Shop dimana ituh feberet kedai baju kuh..kedai kene reject..bahahaha...gelak ckit..huhuh...aku tenampak lerr 1 baju nih..baju laki lagipun..sangat tomey okehh..



Ohh..ini ker bajunyer?TIDAKK...ade lagi satuu...lagi lawoo...sukee gilerr..gamba nih dicopyright dari http://www.metrojaya.com.my/reject-shop.htm hihih...Baju fomfuan dier pon lawaa...sukeee sesangat...hihih..dulu time era-era shopping sakan..tempat first jejak adelahh therejectshop inilahh..kedai always REJECT...bahahaha


So gitu ahh...bapak aku otw nk gi KL nih..die tak ajak aku pon..so aku senyap jelaa..hihih



Disudahi dengan salam;D

2 ulasan:

iKHMAR berkata...

whoaaaaa....
soping sakan ko!

Weh, ko g la kat setting blog ko. Set blek time nye...Huhuhu.

Photomaniac berkata...

adeiyhh...
tak bole laa
tulun.tulun.tulun.
;DDD

:)

Daisypath Anniversary tickers