Jumaat, Januari 23, 2009

Yuna and her own beauty


Ohho... sikalang.. gua suda terdetik hendak menaip panjang siket... huhuh.. apasal eh? Entah. Mud menulis 0-0 pulak... adess.. sapekah yang boleh mengembalikan mood menaipkuh? Sile angkat tangan? Ngeheheh... by the way aku taknak merepek panjang berhela... aku hanya nak show video yang aku rase sangat giler kentang best. Actually takde best mane bagi korang tapi bagi aku... ia sudah cukup best. Cewah.. hamek ayat akuh tuh... ngahaha... yuna! Iyer Yuna... huhuh... mula-mula aku denga lagu ni Mohd Farhan Hazim tu kasi kat aku. Dia sungguh-sungguh suruh aku denga. Die kate lagu ni dari die tuk aku. Iyerlah.. memangla da ko kasi kat aku. So dari ko untuk aku la. Bahaha. Ayat kurang ajar terhadap die sudah keluar. Bahaha... soli yee... ti kite blanje eskem tande sori. Gedikk... hakhak

Hmm.. Yuna ni takdela feymes dikalangan ahli politik atau ahli-ahli perniagaan tuh. [Hahah memang lah sape kate..ade sape kate?Hahah]

Tapi dia teramatlah feymes dikalangan indie+local band. Ohh vokal die memang mantap dan strong. Memang superb. Sedap giler layan time susa nak titow. She is ordinary girl that have an extraordinary voice and talent.

Assalamualaikum. I'm an average dork who likes simple things in life. Like Nescafe. And Play-Doh.I dedicate every melody, every lyric, every soul I put into my songs, to my mama and babah who never missed any of my shows. It is because of their support, I'm able to pursue my love for music.


Hahha.. aku grab this word from Yuna's myspace. Yes.. dier sempoi giler la. Lets layan-layan video dari dier. Ooo luper. Silela tutop sebentar MP3 streaming aku tuh untuk mendapat audio yang lebeyh sedap. Kalau la kan.. kalau la korang tanak denga... aku tak kisah pon... hoahoa


Yuna - Dan Sebenarnya at Zouk KL


oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,kau bersama yg lain
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku
ku enggan
berpura pura ku bahagiaku
engganmelihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila kau bersama yang lain
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku
pabila kau merenung matanya
ku rebah,jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku



Yuna backpacking in Europe




Yuna's Interview






Yuna's Bestest Cover Eva.. hoh.. iyer la kot.. sedap gak.. hihih

Huu... aku nak merembat EP dier... ohh.. saper nak belanje aku pree-pree EP dier? Hahahh

Ok.tamat disitu. Selamat titow.

4 ulasan:

en_me berkata...

nak tengok gakkk..

Simply ZULAIKA berkata...

hahahh
en_me blanjer arkh
wawawa
;PPP

Puteri Bahiyah Muhammad Johan berkata...

sedap lar lagu dier.
:)

Simply ZULAIKA berkata...

to putri:
tu la
mmg +++sedap giler
;]

:)

Daisypath Anniversary tickers