Ahad, Februari 01, 2009

Ceramah undang2 yg tak best

Saper kate best? Saper kate? Saper kateee?? Aku kate tak best! Ohh yea.. ceramah undang-undang tak best yay! Huhu... well... pagi tadi... aku telah menghadiri ceramah driving license... phuiphui... aku ingat mak aku tak jadi nak hantar okey... sebab semalam sume orang pakat tido kul 3pagi. Hahhah... da macam cyber cafe lak rumah aku doe... adek aku pakat jahanamkan komputer main game Forged Alliance... gahaha... aku tetap nampak Dota yang tercantik sekarang ni. Hee.. sape yang tak penah men game Dota tuh pegila try main eh.... huu... then ayah mak aku lak online dorang punye tagged laa.. friendster laa... myspace laa... hoii.. aku pon takde tagged keyhh... huu...


Jadi pagi tadi lam kul 7lebih camtu laa.. aku celik sikit mata aku nak pastikan yang mak aku takkan kejut aku for kelas ceramah tuh, tapi ternyata celikkan aku tuh mendurjanakan diriku... mak haku tetap tegar bangun dan mengejutkan aku tanpa belas kasihannya. Tensen gilerr... dala aku tido lambat malam tadi, bangun-bangun mata stonned jerk... u noe wat is mata stonned? Mata batu. Gahahahaha... carik arh sniri wats the meaning of mata stonned tu. Hihi. So pagi tadi without breakfast aku telah menjebakkan diri dengan ceramah lima jam lam bilik air-cond yang tak best. Siyesly tak best.
Aku taktau la pe motif die wat ceramah panjang jela-jela nih... nyusahkan hidup aku jer... hii... gamba kat atas nih as contoh yang kelas itu sangat membohsankan... yang tegak tercangak lam kelas tuh aku amatla salute okeyy... dari pukul 9pagi... sampai kul 3 petang... aku dok...

Bored Pictures, Images and Photosbosen Pictures, Images and Photosso bored Pictures, Images and Photos

Bahahh... aku tido u noe... da la orang yang ceramah tuh misai sikit punye tebal... muke sikit punye garang... aku bole lak wat bodo tido. Hehehh... bosan keyhhh... sume yang die soksek tuh de lam buku yang aku dapat. Ala buku huduh kaler oren tuhh...
Tadaa... nih die... buku keagungan pusat belajar memandu. Gahahaha... aku rase aku da bace buku nih... dorang nak kasi kat aku jadi aku bace jela lagi. Sangat bosan... dan bosan... kalo komik ker... takpe gak... wuwuwu... da la belakang aku ramai mamat memekak... wattehell tol arr... tensen aku... muke sume pakat sepesen jerr sengal... heii.. kalau aku la... takkan aku luluskan lesen mereka-mereka tuh... makin banyak eksiden kat Malaysia nih if ade dorang-dorang yg bising tuh as pemandu. Cewaa... aku jumpe dorang lagi mau aku baling bom asap bagi sume mata bute. Sapsapsoiy betul. Okey perhatian, aku menyumpah bile aku betul-betul marah... hoahoa... sile jangan heran...
Jadi takkan 5 jam tempoh tuh aku wat tido jerk kan? Aku adelah bukan orang yang suke tido macam TINTIN tuh. Gahahaha... sebut sket name die sebab dier tetiba kacau ketenteraman aku nak tido lam kelas dengan menghantar mesej yang poyo-poyo. Well tintin... aku sedang tumpukan perhatian yerr si poyo... bahahh... so aku telah membuat kerja lain selain dari tido... kau orang tahu aku watper? Tak tau kan?Kan? Kan? Manela korang tau aku wat per... bahahhah...

Tadaaa... ni dier bende penghilang bosan... aku dok godek buku nih sepanjang beberapa jam tuh tuk hilangkan ngantuk aku... alaa... aku tau la korang da expert photoshop kan? Kan? Kan? Aku saje jee.. aku actually da expert... cehhhhh.... bajet gilerr... halaa... tak salah kan nak blaja menjadi expert lagik... huhu... so i telah membaca buku ini sehingga orang disebelah aku pelik. Tetiba jer:

"Weiy, kau nak kene bahan ker... bace buku tuh pulak... kang orang tuh napak naye buku ko jadi korban kang... " - lelaki ini menegur aku secara gedik.

Ohh i dunt careee... bosan doee.. dari kau duk cangak baling-baling roket kat orang cam dak ilang akal jerk lagi teruk... aku seb baik de inisiatif kan... dari die... cehh... nak menang gak! So gitu lahh... gamba kat pusat memandu tuh aku malas nak amik. Sebab aku tak bawak kamera.... haha... then sebab-sebab lain nyer walaupun aku still ade kamera henset adelah sebab aku tak suke tempat tuhh.. aku tak sabar nak bawak keter je okess.. hadap-hadap ceramah itu sangat membosankan... saper suke ceramah lima jam hands up! Hahhahh...

Arakian aku balik tuh dan-dan mak ayah aku blanje makan... iyer... aku tak hamek bekfast pon sampaila kul 3 tuh baru nak sentuh makanan kat The Gate Cafe. Huahua... nih tempat lepak aku jadi inila tempat aku makan... mak aku sangat memahami... trima kaseyhh naa... so after after all makan... isap rokok.. makan... isap rokok...*sile jgn pcaye..ngeh3* aku telah singgah kat kedai PC buying this...

Font editor... 7ringgit jer.. aku kan bajet nak save duit so beli yang 7ringgit punyer... aku tao korang punyer lagi power so korang senyapsenyap jela ehh... aku actually da beli ni untuk kali keempat. Sume da ilang dan nih paling latest. Gahahhh... aku bosan tengok font lam komputer aku tuh... sangatla skema dan skema... Arial... Times New Roman... blablabla... sape tahan... saper la tahan use font yang very skema tuh... fancy-fancy baru la smangat nak edit gamba kan? Kan? Kan? Hahha... okeylaa... taktau nak bebel pe dah.. sok aku ingat nak kuar going somewhere arhh.. nak cari DVD baru... bosan giler tengok DVD kat umah tuh yang da ulang tayang manyak-manyak kali... ohh.. saper nak derma aku dvd korang sangatla dialu-alukan... except BLUE okeyh. Im not watching dat wat masa nih. Gahaha... gelak setan sket... okep laa.. ti sok ke.. malam sat gi ke... aku update la lagi kalau la aku rajin.. kalau jelaa... huhu.. oke tata ngan muke agak nak pelik skitshocked Pictures, Images and PhotosBahahaha

9 ulasan:

uNa !! berkata...

wehhh
ko amk lesen keta yekk
aku nk amkk
mak aku bg je amk
tp ayh aku x bg
arghh tensenn

t.t

xpe wehh 5jam je pastu ko da bebass
ahaha
leh dtg png amk aku kte g rendek ;p

Simply ZULAIKA berkata...

to una cenget:
bahahaha
aku klo bole nk lesen gntung je weyhh
mlas nk test2..
gahaha
hina gile pangai

iyo la tuh
eden mai bwk kete sorong
huahua

NADESHIKO berkata...

siyess!!
aku jeleeeessssssssss giler (panjang jeles aku tuu..jgn main2) kat ko..
hahaha, aku nk ambik lesen kete, tapi mak aku tak cukup duit plak..
wahaha, lain kali kasi PANG PENAMPOR aje mamat kat sebelah ko tuu..
menyebok aje..
aku pun naik bosan kalo dgr ceramah 5 jam straight tanpe henti..
Giler Babai la beb!
Tapi, lawak la mase ko marah!
wakakakaka! aku makin nk baca! xDD

Wehh..tulisan tuu ko boleh download aje Zul..
ko boleh download mcm2 jenis tulisan kat tenet la syg~
adeh...melayang RM 7 ko tuu~ T_T


kalo nk download tulisan, cube gi www.dafont.com..
okey syg? ^_^

Simply ZULAIKA berkata...

ngahahahaha
aku nyaris muntah nengok mmat seblah nuu
poyo jerr
bahahaha

halaa..yeker..
rugi giler
aku manela tau..
ngeh3
okes3...
tih aku try an error
wuwuwu
tenkiu yer
toche.toche.toche
gong xi fat chai
;DDD

tintin berkata...

weyhh
aku nk kenal ngn nadeshiko!!
bole????
kah kah kha
pdn muke ko
panas x telinge kau??
hahahhah

Simply ZULAIKA berkata...

saper nadeshiko?
nadeshiko tuh saper?
gahahaha
nak kenai la sniri
xjantan sunggoh suh aku tulun laks

hahhahahaaa... yg fentin cermah tuh da abes
aku da legeee
;PPP

syakey berkata...

cramah mmg bosan sket.
XD

tp nnty dh mula bwk kete, mula la gla² ta tahan keje nk g klas kete.

XD

NADESHIKO berkata...

hahaha~ xDD
gong xi fat chai gak! haha xDD
anyway, ko gi ambik lesen kat mane..?
hahaha, tina and razan kat padang ampang~ xDD

zulaika berkata...

wawawa
gong xi.gong xi.
aku amek kat pdang ampang la nii
jom la weiyy
cam bosan lak aku sensorang mkhluk ex-rpk kt sini
kikiki
;PPP

:)

Daisypath Anniversary tickers