Khamis, Februari 05, 2009

Kad bisnes sula siap..siap sula

Wakakk... aku cam sambil online sambil wat bisnes kad nih... sambil layan orang tuh.. sambil tepek address sumer... cam hina jerk pangai... ekceli kan... adelah aku tanak wat secare bersungguh... kuang kuang kuang... becos of wat? Becos of nafsu untuk mengonline ituh mengatasi semangat taat setia kepade ayah... huyyo... anak durhaka+++tidak mithali itu aku. Huhuhh... entah... cam nak wat betul-betul cam phillip lim punye design tuh... tapi cam ta reti... tapi nak wat tapi ta reti.. software adobe still lum install kerane... kerane aku malas... huhuh... so ini adelah sentuhan tanganku yang siyerslih sangat burokkk... aku tau korang design kad lawa... dan hebat.. dan cool... dan superb.. dan supa dupa marvelous... tapi aku cume malas... if aku rajin sure aku lawan korang punyee... kakakaka~ ayat nak bajet je keje...

Ini adelah hasil contengan tanganku... kehkeh.. nak tunjok gak dasar kerajinan aku tuhh.. huhuh.. da la.. korang rase cam nak kutok kan.. korang tapisla dulu kutukan korang ehh

Aaa.. lagik satu.. sape rase cam nak de skandal ngn ayah aku.. tu de nombo die..wakaka... pangai sangat hina malam nih.. sangat very the hinaa... la la la la~

Hmm.. okep.. aku adelah sangat lapaa.. dari tadi ta makan pe pon.. pepehal gi makang lu.. i dun careee pe orang kate makan kul 12 cam sueyy ke.. cam ta elok kee.. janji makan kann? Kan? Kan? Sape setuju raised ur hand setinggi alam...

Heee... ekceli... nga stress... tetiba dapat manyak keje laks... takpe.. sok aku tunjuk korang pe keje aku kene wat belambak-lambak tuhh.. kejang tangan lutut aku... oke tata... nite-nite! ;PP

5 ulasan:

tintin berkata...

yahhh..mkn mlm2 best per doeee..
pas mkn = kenyang = leh tdo...
wahhh
tersgt bestttt

=)))

zulaika berkata...

hahhh
itu adelah sangat kaoo
ular sawe belit orang
feliknyer tade gemok manee
ko gune ubat sumting yg felik2 erh
aku tao..
btter jauhi okep
denga ckap org brpengalaman
wahaha
;PP

*aku lapa..
huu

iKHMAR berkata...

Hahhaa..
ko tau, aku lagi sengsara!!!
Dah ar terdelete YM...then nk download balek asyik Not responding jer!!! Cam taik siot! Adoyai~

zulaika berkata...

wahahahahh!
giler camne ley tedelete ym
kuikui
aku smalam tenet tingtong
mongoks gilak
cnnect2 ta dpt las2 tidow
huu
bwk besabo
xD

tintin berkata...

huaa
loo mmg kuang ajak yer
maner de gune pape la
dush dush dush kt dahi kau
kah kah kah
mkn smmg nyer seronok yg teramat sgt
tdk terhinge nikmatnye

=))

:)

Daisypath Anniversary tickers