Khamis, Februari 05, 2009

Business Card upcoming...

Gaaaa.... giler aku tak online rini! Hahahhh.. heaven la tuk mak ayah akuu... suke tengok anak dier tak online selama 1 hari. Aku adelah hell... gahahaha... hmm... talking about tajuk entri ni... ayah aku telah melantik aku selaku designer bisnes kad nyer. Malas oke. Adelah betul-betul aku malas... dia kata bisnes kad dia yang lama cam banyak error... e-mail da tuka la... contact number da tuka la... itu la.. ini la... aku pon... ohh.. iyer... aaa.. key... letak... atas tu jangan lupa tulis skali pe yang kene tuka...

Aicewaaa... konfidenn cam nak buat... wahahaha... aku tanak buat pon... *gile setan punye pangai ingkar arahan ayah sniri... huhuhu... korang jangan tiru oke pangai aku.. aku sorang takpe.. huahua..

Dan selama beberapa hari itulah aku telah pending pembuatan dan pemprosesan bisnes kad ayah aku itu... sehingga pada hari ini mak aku telah meleter :



Ika, tlg wat bsnes kad ayh. Dia da mjuk trasa ati ngn ika. Da 2 mlm dia ngadu ika tanak tlg bg krjsama..'


Ohohoho... aku adelah derhaka... wawawa... jadi terase sentap ati terus aku 1 hari ni tanak on the line semata kerana ayah. Hee... kan baik tu denga cakap ayah kan? Kan? Kan? Da kene gertak baru nak wat... mende aku ni kan? Hihihh, yang penting income ti dapat... wahaha... hina..hina.. ape yang penting? Income.. income.. income... huahua


Jadi aku actually blur cam tak reti nak ikut taste ayah aku design bisnes kad... die adelah cerewet jadi tu yang malas tu... hmm... papehal pon... aku telah memilih ini:

sebagai titik panduan aku tuk mendesign kad ayah seniri... ayah aku kan ke area-area nak ke grafik++kraf++seramik tuhh.. jadik ini adelah sempoi.. pe salah cedok idea orang siket.. aku kan ke malas... aku ngaku itu... jadi tolonglah korang gelak hebat-hebat ngan pangai aku nih.. kepade philip kim.. anda tak faham bahasa melayu... hikhik.. sayer nak membagger design anda ini untuk dilakukan keatas bisnes kad ayah sayer... bolehh?? Bole tak? Bole laa.. plis.. plis.. plis.. wahahahaha.... papehal pun aku tak tiru sebijik dan sebuah seperti ini okep... tu nampak sangat terkutuk... heee...

So, doakan bisnes kad ayah aku tu siap dengan jayanya kep? Dan doakan skalik die tak reject design tiru-tiruan itu kep... pade philip kim saye mintak maap kep... huahuahua..



Ohh... okey2.. actually time tenga survey-survey design bisnes kad ayah aku tu... aku telah terjumpa banyak giler gambar bisnes kad pelik-pelik... memang pelik lah! For sure sangat pelik! Korang tengok pon for sure korang angguk kepale kate ini adelah pelik belaka. Huu.. jom la kite upload berjuta gamba... dan cuci mate dan angguk kepale... ;PP

Ngahaha... pelik giler.. kad dokto nih.. wakaka

Hohohh... de kusi tuu.. leyh duduk... ;PP

Euuu... gigi?? Gross! :P

Cam reload topup lak nak kene guris-guris... macam-macam belake..

Hahahh... nih aku suke giler... bajet lari leh gune kotak. Hee... cadang nak wat camni tuk design bapak aku... tapi maunyer bapak aku sekeh pale aku kan? Kan?

Woaaa... gile plastik...

Diatas ini adelah kad yang palinggggg aku sukeee gilerrrr... yg darah tu arr hardcore. Ekceli itu adelah bukan darah.. tipu semata-mata.. huhuh

Adelah sangat felik dan felik lagi felik also felik dan juge feliks...

Huyooo... sape nak cerai? Sape nak cerai? Sile ceraikan bisnes kad dier... kakaka... macam2 hal

Huuu... hardcore.. hardcore... okep sudaa.. sudaa siap laporan sayer mengenai bisnes kad... korang de bisnes kad? Sile tunjuk kat aku.. ti aku tempek lam blog aku... okep tu jela.. da cukop panjang tuk aku mepek-mepek lam entry nih.. tata.. titi ... tutu.. ;P

6 ulasan:

iKHMAR berkata...

Wohoho...
kad plastik itu cun~
kalo aku, sayang nk bagi orang! Hahahha~

Ko letak la muke ensem bapak ko kad bisnez kad tu... gerenti masyuk~ =)

zulaika berkata...

tao takpee..
lawa gilerr
kalis air tuh!
huhuh

bapak aku?
aram die nk mrket gmba die kt bisnes kad..
kuakuakua

tintin berkata...

aku nk wt bisnes kad jugak!!!!'
xkireeee
grrr...hahahahaha

zulaika berkata...

halaaahhh
sebokkk
nak jugeee
gedikk
ko bisnes per haa?
bisnes tido?
wawawawa
;PPPP
aku pon tade bisnes kad tao tak
so ko pon tayah bisnes kad
kakakaka
xDDDD

tintin berkata...

hahah..siot jerk..xkire..aku nk bisnes kad..nk ko wtkn
aku nk wrne ijau...
hahahha
kalau ko xwt
aku belash ko
tau la nnti

zulaika berkata...

eee..ugut akuu lakk
sori yer bang long
adek ngah ta ley wat kad tuk bang long
sbb kan.. sbb.. sbb..
sbb ko kan abang!
wat la sniri
wekkk~
aku suda cukop tebeban
kakakaka
:PPPPPP

:)

Daisypath Anniversary tickers