Khamis, Februari 12, 2009

Tutorial to Sis Nana

Haa.. tadi sis Nana de tanye camne nak tuka komen tuh kepada komentar ikhlas and posted by tuh kepada di la la land kan oleh monster la la land. Hihih... aku pon baru jerr buat tuh.. heee~

Okey.. senang je nak buat tu.. sis mula mula kene pergi kat bahagian layout... then klik pada page elements..
Then kat bahagian blog post tuh ade tulis edit kan kat bawah dier? Klik kat situ..
Haa.. da picit picit butang tuh ti dier kuar lagi satu kotak. Kotak berbentuk hati. Cewwwaaa.. tade ar. Kotak berbentuk kotak ar... ngahahaha~

Haa.. ni dier kotaknyer yang berbentuk kotak... kat situ tih edit ar sukati nak tuka ayat per.. hihih... then save then bergembiralah. Suda siap. Hihih... selamat try an error:)

5 ulasan:

noorfarhana berkata...

terima kaseh sayang ku..
ehehe..mmuuaahhh..
lebiu..

monster la la land berkata...

hahahaha
sesamer lalink ku
ceaa
hihi
;DD

Nazz berkata...

Ada tutorial rupanya kat sinih... ini sudah bagus....

Puteri Bahiyah Muhammad Johan berkata...

nk tnya ckit,
mcm mna nk bwt gmbr2 yg ada kt post ni?

monster la la land berkata...

nazz:
tutorial yg simple cekadak jer i reti ouhh
ceaaa..tetibe gedik
ngahahaaa;P

pu3:
gamba?wat gamba?gamba wat?
har har har..
download photoscape dek oi
tih u will get heaven of photoediting
cewwa..ayat na promote jerr
;PP

:)

Daisypath Anniversary tickers