Ahad, Mei 31, 2009

Desktop Besepah Besepai

Hai ape la na jadi ni . . . salu minimum je barang kat desktop tuh . . .
HaHaa . . . kau buat apa ya kuki?Hai peminat Nikon .
Oo bukan . . . dorang panggil Nikonian . . .

HAHA

Hai Nikonian, lalala~

Atas ni ko rase ape ? Wahaha . . .
Nama dia Nikon F65 . Woh! F ? Ye la die F s
ebab die guna filem . . . kalu D die gune Digital .1 Roll Filem, 36 shot da RM10.00 . . . takpun kualiti high sikit 400 dah naik RM 1 jadi RM11.00 . Masuk kos cuci sume gamba RM17 jadi sama dengan RM28-Rm30 lar... ngeheh

Terima kasih kepade dunia digital ye . Jimat duit nak amek gamba bape kali shoot pon takpe . Wuwut . .


Wehehe . . . saje nak sebut bende repek repek kejap . .

HEHE

Lame gila tak guna kamera nih since da ade yang digital . Bulan lepas ade try guna balik kamera nih tapi gamba macam hancus . Ngahaha . Suda lama ta g
una filem tuh pasal macam buduh sikit .

Ape ape pun ini hasil F65 kat atas nih :mari salahkan scanner Canon aku kerane kualiti menyecannye macam ampeh . . weheheEx - Classmate 4 Science 2 Batch 2007 . Model kamera paling tegar tahun itu . HAHA . Rindula korang . Shy Shy Cat . GAGAGA

Okey , SELAMAT HARI AHAD !
Panas gila hari ni . . .http://emo.huhiho.com
Ais krim ! Ais krim ! Lai Lai Lai!http://emo.huhiho.com

SANE PANAS TAK?
http://emo.huhiho.com
oh tidak . sensort emot ini .

11 ulasan:

joegrimjow berkata...

gne dlr skrg?
heheee

RainMe LeoBellicose berkata...

simpan camera tu cookie.. pakai filem lagi tu. try la post byk sikit.

Cookie Monster berkata...

joegrimjow :
ngehehe
skang dslr
mju sket
walala~

rain :
mmg aa skang smpan lg
syg woh mau kasi orang len
wehehe
amboi engko.. kasi aku mkan la kalu nak aku pos bnyk!
ngahahahahaha
xD

asis berkata...

bersepah btul..

KhairiL's berkata...

walaupun x de dslr,
tp digital biasa pun ok la kan

Cookie Monster berkata...

asis:
ngehehe
tau takpe
buleh tulun kemaskan tak?
wa3

khairil's :
yea anda betul
guna digi cam bese pun oke
jnji mnat ade
:D

• rOozu • berkata...

eleh..sis guna diana+ je..

tp sekali nak cuci + scan + cd dekat 100 nak kuar duit.. mahal gaban!

huhuu...

hurm..dekat desktop tu Nikon jenis ape er?

saffa berkata...

Gila awesome gambar2 tu.. jap.. pakai camera nikon tu la eyk? tapi kenapa hasil dia macam sangat artistik? maksud saffa.. gambar dia macam oldish sikit.. effect dia macam lain la..

andaq berkata...

trex kwn anda itu cun..
kimslm!hehe
:D

Blackhunney berkata...

canteknye gmbr2 u.
i likee..
actualy nikon f65 bp mp eh?

mie berkata...

comelnya...
bila nk knlkan ngan gue....
hahhaaaaa

:)

Daisypath Anniversary tickers