Isnin, Jun 01, 2009

Kul 7 Kang Saya Pegi Langkawi

credit to : Mysterious Spirit for this picture

BABAI ! Mau AWAY ke LANGKAWI Kota Burung Mata Hensem [ helang mungkin?]
Emm . . . hari Rabu karang balik ruma balik okeh ! Tunggu aku dirumah !http://emo.huhiho.com

Sape menetap di Langkawi ? Mari jumpe kuki manster kat lobi Hotel Grand Continental keh . . insya allah malam pertama kuki tak layan korang sebab sibuk sedut WiFi free disane Mehehehehttp://emo.huhiho.com

Okey TATA . . . miss me okeh?http://emo.huhiho.com Euuu geli ark?http://emo.huhiho.comPANGG!http://emo.huhiho.com Hamek kau!


WiWiWi


Tiba tiba. . .
Bende bawah nih cam lari dari tajuk . . . kakaka


Nah AWARD ekslusif diberi oleh BD Fabregas ! Nih award 1st time dapat dari die okeh! Ada sedikit nada terharu disitu! Gahaha !
Copy award di bawah untuk diletakkan di blog anda.
* Ye aku suda COPY ia.. lalala~

Nyatakan 5 fakta menarik tentang si pemberi award ini.

1. Nama diya Zabidi Mohamad tapi org panggil adalah BD Fabregas . . sape kenal?? Angkat lutut anda tinggi2! Gahaha
2. Aaaa... diya kawan ngan Tuan Generasi Malaysia... lalala~
3. suke kucin sampai melarat kucin die kepade 15eko
4. sorang yang gila mendownload sebab kuki tengok blog die memang rate2 kasi link tuk orang download samada cite kat TB3 atopun lagu. . . wehehe
5. diya kate diya na kawen cepat . . . so engkorang yg solo tuh jum aa try cucuk jarum . . . walala~ aku da pomot engko wahai BD ! mari belanje aku makan! kehkeh

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sndiri sebelum memilih

1. nama saya kuki manster
2. saya suka makan suka tido suka on9
3. dan saya suka mengedit dan amik gamba
4. saya sentiasa rasa lapar tu la saya tak paham smp skang. bahaha
5. saya cuma nak 1 ja . . . duit yang banyak supaya saya buleh bukak kilang biskut sendiri
6. tapi saya rasa tanak la . . . saya ingat na sambung blaja la skang...
7. pas sambung blaja saya ingatkan na abis smpai master
8. pastu mau bukak kedai multimedia sendiri bes gila pulak
9. mungkin dapat lebarkan sayap die kepasaran antarabangsa sama kuki manster? haaa...! :D
10. hmm.. sepakla saya laju laju kerana ayat yg rupe na buduh kat atas nih.kakaka

Anda perlu memilih 10 penerima award dan describe tentang mereka

- Eh tanak 10 . aku mau tag ini award kepade orang yang beminat saja . buleh? hahak . skati jaa aku nih... :P
BD FABREGAS yang hemsem ! Aku suda buat! Mana duit upah makan aku?! Penat tau buat nih! HAHAHA

BABAI korang ! Dak dak skola yang oliday tuh marila ke Langkawi ! Apip mental juge kesane . . . mungkin aku akan jumpe die sedang mengait sotong . . .http://emo.huhiho.com

13 ulasan:

aduka berkata...

nak itoottt.. haha =P

Cookie Monster berkata...

wahahahaa
mari mari masuk lam beg kuki
kite jumpe burung helang
xD

joegrimjow berkata...

patut la xnak update
p langkawi

Cookie Monster berkata...

wahaha
yg tanak update tuh sbb mlas
ni cite lain ni
gagaga

saffa berkata...

Cookie!!!!!! nak pesan coklat boleh tak? heheh

BD Fabregas berkata...

wahaha, ko wat jugak award aku eeekk.. aku pn nk terharu gak la camni, hehehe..

andaq berkata...

tata cik ika otai..
bukan mengait sotong la..
tp mencandat sotong.
huhuhu

KhairiL's berkata...

btul kata saffa
nk pesan coklat.....

asis berkata...

nanti beli souvenir oke..

mie berkata...

wah!!!!
gi langkawi...
nak gue temankan ke??
gue de kat barbados airport ni...
meh la singgah...
hahahaaa

ekino berkata...

wah!

sonok nye dia g bercuti..

tak ajak pn :(

CatlinaFly berkata...

selamat bercuti..kem cokelat leh?akak suke cokelattt...(leh jadik cokelat monster kuttt) :)

RainMe LeoBellicose berkata...

Langkawi.. menarik tu!
Gambar Lang pun menarik.
But, gambar langit tu lagi menarik.
Tak puas hati la aku tgk langit tu.

:)

Daisypath Anniversary tickers