Khamis, Jun 04, 2009

Balik Langkawi Mari Balik Ruma

Bes lar jalan kat Langkawi tapi tak bape syok sebab masa cam terhad sangat . Ayah pon de hal keje die kat sane so takleh nak men men sukati hu-ha-hu-ha kat sane . . .
Jadi keje cam duk kat bilik hotel then turun bawah gune Wi-Fi otel yang lembab uh then kua beli ceklat . Ngeee
Banyak ceklat woh kuki borong ! Bes gilaaa.... gagagaga
Hershey's . . . Daim . . . Kedbury . . . ceklat kelape . . . Toblerone . . . ayat cam aku tak penah pegi langkawi pulak . . . ohohoho

Ari Isnin pegi. . . ari Selasa petang balik . . . wth erk? ngahahaha . . . then sampai kat Jeti Kedah tuh terus lompat pi Changlun tido ruma student ayah then singgah Kraftangan Hutan Kampung . . . mak rushing gila . . . gila . . . gila . . . dan gila . . .

Then sampai ruma ari Rabu malam lam nak ke pukul 12 camtuh . . .

Then ari ni sedare+nenek+sedara kuki dari kek ell mau datang ruma . . . wawawa . . . aku ta sempat mau ngadap belog!! Sedeh . . . next week sure bizi gile ngan preparation ke PLKN . . . mesti la da kompem ta dapat na hapdate belog . . ihii... aku hiba . . .http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com

Tag tag tag nanti next entri kuki wat ye . . . tutorial kaouru comei tuh tih kuki wat jugak yer. . . heheHe . . .

Tak banyak cite sal langkawi sebab tak banyak mane pun dapat jalan kat sane . . . beli ceklat jaa. . . nak sikit ceklat? Lai lai lai lai ! Mari datang ruma kuki amek . . .hahak

Okei daaa . . . . samat ari Khamis ! HaHaHa

8 ulasan:

aduka berkata...

beshnyee.. nak satu! lalala..

• rOozu • berkata...

huhu...
nak tu DAIM...!!

mintak sikit!

Miss Hazzy berkata...

hazzy nak suma boleh??

ryoko_kouru berkata...

Huhu.. kuki nak g PLKN da ker? sunyi la belog ni tanpa kuki.. huhu.. what ever.. enjoy ur day at PLKN k.. dun cengeng2 wokeh...

Jard The Great berkata...

huhu.. nk gi langkawi gak..

saffa berkata...

Heaven giler kalau pergi langkawi kan! rindu giler kat coklat2 tu semua!

PLKN? Wah! have fun kyh.. :D

RainMe LeoBellicose berkata...

Hershey's yang tu paling aku suka

asis berkata...

coklat...

:)

Daisypath Anniversary tickers