Khamis, Jun 04, 2009

Tag Kuki Tag! Tag Kuki Tag!

tiga haribulan enam dua ribu sembilan di pekan rabu, kedah

Mari selesaikan hutang tag besame same . Ngeee~

Ini tag datangnye dari si ketot elmo yang comei . . wehehe . . tengs ya si ketot!
1. Apakah hubungan awak dengan dia?
Okey nama dia Muhd Nazrin . . . duk kat Ipoh but now study kat limkokwing cyber . we call him dulu izzo . . skang orang gila . agagaga . he’s my friend2. 5 impression terhadap dia?
Calvin klein , cool , gile sgt hebat bab animation segala bagai , torrent torrent torrent , tah.. banyak lagi lar . . wa3

3. Perkara yang paling memorable yang dia lakukan kat awak?
Em. . . ape ea? Dulu die salu call ika tiap malam . . . borak n borak n borak without feeling bored.. hehe

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak?
Pe tah die cakap die mau jaga ika n DD dalam idup die . yea dats the word yang wat ika rase cehwaaa… hahaa

5. Kalau dia kekasih awak, awak akan..
Oh nonono . . . takleh takleh bahaye . . . gf die mau campak mane maa. . . bf saye mau lambung kat mane maa? hahahaha

6. Kalau dia jadi musuh awak, awak akan..
Ngehehe entah aa . . hope jangan bemusuh la kann . . . kalu musuh pun hope baik la after dat. sayang la kawan macamni . . kan?

7. Kalau dia kekasih awak, dia perlu improve dalam..

-

8. Kalau dia jadi musuh awak, mungkin kerana...
Salah saya sniri kut .Sebab die kan baekkkk… lalala~ baek la sangat . . hahahaha . takpun mebi de salah faham ke . .

9. Overall impression ttg dia.

He’s cool

10. The most desirable thing to do to her/him.
I wanna meet him and sis dd.. kat ipoh.. or cyber.. amiin

11. Apakah awak rasa tentang pandangan orang terhadap awak?

Ooo ea . . orang akan panggil saye kuki manster! wehehe

12. The character of you for yourself?
Laugh . laugh . laugh and laugh . gile suke gelak woh .

14. The most ideal person you want to be with?
Mohd Farhan Hazim bin Mohd Fuad . . .

15. For people who like you, tell something about them.
I love u lahh koranggg! U made my day . . yeh2!

16. Ten people you tag:

Anyone. Yang rajin . HeHeHe

Dan ini pule tag dari sis ekin 4 kuki manster ! heehee
gile enset aku da calar . isk3

1. pe jenama tepon bimbit ?
- Samseng E250! Wahahahaha!

2. bila beli?
- ta hingat haaa… dua taun lepas kuttt

3. kaler ape?
- silver kut . . . *saya tidak reti detect kaler enset saye – buleh jadi itu sbagai alasan?gagagaga*

4. brape bnyk msg ade dlm inbox?

- 28 keping surat . wehehe . selebihnya banyak suda dedelete sbb semak . ngeee

5. siapa yg bgi msg kat u yg terbru?
- Farhan : dak kecik , da makan blum.. mm?

6. gamba yg jdi wallpaper?dats me! Wulala~


sila nyatakan;

7. knapa syg tepon bimbit tue?

- syg sbb ayah yang kasi kat mak . . then mak kasi kat ika sbb ika cam dying giler mau enset baru . huu.. teharu disitu

8. brape lme dh gune phone tue?

- ta hingat lar… 2 taun kut… tah… hahahahahaha


9. siapa insan yg akn ditagged sterusnye?

- anyone larrrr yang tak bizi . . . buleh ark? wewewe

Toche toche toche . . . sok kuki blanje donat keh . . ngahahahahaha

1 ulasan:

asis berkata...

rajin..

:)

Daisypath Anniversary tickers