Sabtu, September 19, 2009

Saye raye kat Petaling Jaya ini taun! Tima kaseh pemberi kad laye!

Ekekeee... tajuk tak leh blah dodol... adei...

Okei sebentar yaa.. sebelum kite becerite pasal 'balik raya dimana pada tahun ini?' baik kita beriklan sebentar bersame layangan layangan kad raye yang dibuat oleh orang orang yang maha kretip..

Hoyyehhh... layangan ikhlas yang seterusnya adalah dari Cik Eazy Izzudin yang machoo.. eheheewahhh.. wa caya sama lu laaa.. kad laye die lagi lawa dari kiteee... ade kete kuning tuuu...
Agaga... samat ari raye ye eazy yg macho.. ti de duet raye kasi la kat kuki manster yang baek ney.. heehee

Dan layangan comel seterusnya adalah dari Cik Zue yang comei...okei dis is my new pollower... die baek sangat nii... baru jadi pollower terus kasi kad laye.. ekeke.. tengs yee cik zue.. ti raye datangla umah nenek kite kat PJ.. :D

Dan juge layangan mahakarya cun seterusnyaa dari bella!tenkiu ahh bella... kad laye die kaler ijau tuuu.. same kaler ngan baju laye kite.. ehehee

Ni dari Tengku Delyzie... maseyhh manyak manyak tuan macho
Ni dari Yongg... tengkiu ahh beb...Dan inii... dari Cik Zila! Oooo.. duet laye untukku ituuu.. agagaa...

Toche toche wat pemberi pemberi kad raye yee...
Tuk orang orang yang singgah belog saye ni... kalu rajen silela amek kad laye kite kat bawah tu haaa.. tah de rupe kad raye taktau aaa.. yang penting saye wat sniri menggunakan jari jemari saye ini... heee.. da amek tu kedit aa skali name kuki manster eh.. sbb sejak 2 menjak nih kuki manster bad mud sek gado ngan ashen kamen... *mule nak merapu neyy..GAHAHA

Okei okei okei... jap gi ika mau balek PJ daaa... raye taon ni kat Petaling Jaya key... bersame nenek ku disane... hehe... selamat ari raye lalala~
Mebi balek Johor pas seminggu ni kut.. ika balik sorang kut nek bas... cehwaaaa.. cam braniii...

Ape apehal ti kalu dapat on9 ika update lagi blog eh pasal ari raye...
Tataa... ingatlah orang yang tersayang time raye ini.. pandu cermat jiwa selamat!
1 hasrat, 1 tekad, 1 semangat! Berkhidmat tuk negara!

HaHAHAHAHAaaa.. mengongg...

Okei tataaa~

1 ulasan:

[ N ] ZuLaiNa berkata...

baik kerrr??
ngeeeee~~~

keep in touch ya~~~~!!

^_^

:)

Daisypath Anniversary tickers