Jumaat, September 18, 2009

Selamat Ari Raya Warga Belog!


Salam Lebaran kepade dak dak blog yang setia ketuk ketuk keyboard sampai keyboard tuh rase nak jerit suh benti ketuk ketuk die.. huahuaaaa...
Pagi pagii da merepek..

By the way okey... ari ni adelah ari Jumaat... ari yang mulia sekali penghulu segale hari...
Saya dengan ini nak melayangkan secebis kata kata wat segala penghuni sistem sesawang blogger+wordpress+etc yang tak jemu jemu nak melayari bahtera sesawang blogspot ashen kamen ini..[ceyhh perasan disituu.. cam la ade orang nak sgt tgk blog engko!]

Okey okey cut cut segale craps.. eheee... dengan ini saye Kuki Manster binti Ashen Kamen ingin mengucapkan dengan semulia mulianyaa kepada sume warga blogger... selamat hari raya maaf zahir dan batin...

Mintak maap ye andaikata sepanjang saye berblogging ni ade yang cam rase nak terlanggar/tersinggung/tercalar/terpenyet/terlungkup ati+limpa+jantung sume... saye tau saye bukanlah manusia sempurna... selalu melakukan kesilapan dengan sengaje dan juge tak sengaje...

Heheheee.. jadi pada pada yang rase, target die raya ni nak bermusuh dengan kuki manster better kita 0-0 yee.. kosong kosong u noeee... tak elok musuh musuh! Musuh ngan anak pak harun takpe! Malam raye kang kite baleng mercun bola kat ruma dieee! Agagaaaa

Bengonggggg...... kepale da masok air ni harap maklummm... bengongg skit... tadi orang kampong tepon suh balik Johor tapi saye blur blur.. wagaagaa.. kepade Azrul abang sedaraku yang ngekngok.. maaf ye.. raye ini saye balek Petaling Jayeee... saye tala balek itu Johor... humm.. die panggil ika si Tanggang tadi... kamben.. huuu... terase betol aku... huwaaaa :(

Pade yang duk area Slangor dekat ngan PJ tuh mari la nenek saye uat open house.. alamat minta kat Naruto pada sidebar kanan blog saye.. gahahaaa...

Skali lagi.. selamat ari raya maaf zahir dan batin! Sayang koranggg...

*Eh lupee... kat atas tu kad rayee... lalala~ ade rupe kad raye tak? kalu ade silela amek letak lam koleksi kad raye korangg..*

Motif tetibe wat kad raye : sajeee.. jeles tengok org lenn de wat kad rayee.. lalala~

HAHAHA!

6 ulasan:

criestz berkata...

dpt kad raye dpt kad raye.. beshnye =) thanks yah =P

Ashen Kamen Bi Bi Bi! berkata...

ekekee
yeah2
ur welcmee
xD

piKOk berkata...

Selamat Hari Raya untuk kuki!!!
Makan kueh raya jgn smpi tercekik taw!!
Pikok datang ad hajat..
mau merembat kad raya!!!
hahaha

Ashen Kamen Bi Bi Bi! berkata...

ekekeee
samat ari raye juge pade pikok!
maap zahir n batin kut kuki manster ney ade nakal nakal ngn pikok
wehehe
xD

rembat jgn xrembat
:D

Eazy Izzuddin berkata...

yay!
dpt lg kad raye..
xD

[ N ] sham berkata...

eh ok la kad raye tu...
haish cik kuki neh
mmg kreatif eh
lalala~
da amek n tempek pon dkt blog yg tatau malu tu
wakaka~

:)

Daisypath Anniversary tickers