Selasa, April 27, 2010

YESSS! Dah maju pegi karok kat Tampin.. daki gunung.. makan nasi ayam kat Nogori 9.. HEHE

We're having great moment together... yesss.. best gileee
Semalam kan... best gila.. semalam ika bangun pagi cadang ingat nak terus study ATH: Art The History... cos paper ari jumaat ni and semua sekali ada 15 bab dan ia melibatkan fakta... jadi pikir2 balik baik aku duduk dalam bilik dan study... wuhuhuuu

TAPIIII... lain ceritanyeeeee.... wa2...

Kak Ain masuk lam bilik time ika baru bangun tido tu... die ajak kitorang kuar jalan jalan sebab nak habiskan minyak yg ade tinggal separuh lam kete sewa abang mizan wat anta Ina pegi MC...
Hehe.. mule mule rase cam xnak pegi.. cos tak study lagi.. tapi ingat2 balik pe salahnye joinn kannn... *padahalllll.... mmg malas nak study.... kah5 :P

So pas siap2 tu kitorang kua dari pagar uitm mahakarya jahanemm itu untuk pergi bersuka riaa... lalala~ bes gilaaaa
:P

Wawa : Driver
Qilla : penumpang seat hadapan
Aza+Kak Ain+Saye : penumpang tegar seat belakang.. hihi


Firstly.. kitorang gi Alor Gajah isi minyak... pegi bank CIMB... kuar duit dorang... tapi xleh.. pastu gi Maybank... hahaa.. pastu gi beli air oren kat bustand..
Emm jap... nak highlight ni.. : PERBELANJAAN SAYA HARI ITU HANYA 10 RINGGIT SAHAJA UNTUK MENGELAK PEMBAZIRAN... heheee..siyes.. :D

Oke2! Sambung cite balek.. haaa... pas beli air tu kitorang nek kete.... pegi.......Tampin konon Qilla nak pegi karoke... tapi sampai kat tempat karoke tu tengok tengok tak bukak... hahaaa.. alangkah kaciwanyaa mereka.. lalala~

Then... after a long time.. we decide to naik kereta and mau cari makan... bila da naik kereta... we pun mula la berjalan... when sudah jalan we realize dat we sudah jauh menuju ke Kuala Pilah.
Perghhhh serius shett.. tak sangke wehhh leh sampai Kuala Pilah...

Kitorang ingat kitorang ni da hebat sangat untuk bejalan jaoh.. wa3... tapi memang best gila laa..
Pengalaman jalan jauh same member2 sambil release tensen nak exam.. hehe..
Kitorang jalan pegi masuk kampung orang... gi UITM Kuala Pilah... gi Tengkek la.. gi Utan Lipur Ulu Jeram...
Haaa.. cakap sal Utan Lipur Ulu Jeram la lawak gile... hahahahahaaa...
Perjalanan nak masuk ke dalam utan lipur tu mengambil mase banyak jam jugak la... siyesss.. masuk dalam tu lalu taik lembu... jumpe kambing biri biri.. jumpe lembu.. jumpe monyet... banyak bende arr jumpe...
Last last bile da sampai ke simpang Utan Lipur Ulu Jeram tu kitorang cam was was... jalan die cam menakutkan... dengan naik bukit curam nyer laa... pastu banyak anjing.. rumah orang asli sume banyak...
Kak Ain da mengucap ngucap da kat blakang.. kah3... lawak gile owh...
Kitorang nak naik... tapi curam gile.. last last kitorang keluar balik... huhu.. patah balik gi pekan pe tah.. then gi makan kat kedai nasi ayam... makcik nasi ayam nii... seriussss macam nek teh ika kat Rembau.. bahahaaaaa....sumpah same.. lalala~
Tapi nasi ayam die tebaek laaa...
Die siap speaking English lagi ngan kitorang...

Emm.. pas makan kitorang isi minyak lagi... then pegi Utan Lipur Serting Ulu... time kat utan lipur ni best gile... air die sejuk gile... wuhuhuuu... :D

kauorang tengok ini semua... hahaaaaa sangat heavennn
Kak Ain cam itik jumpa air.. kah4Dak Azza cam ikan jumpa tasik.. wahahahaaaasal time gamba aku je mesti tak lawa.. kuang ajau


Heheee.. :D


Pas men men kat Utan Lipur Serting Ulu tu kitorang pun balik... nyamuk pun da manyak gigit... hehee

Balik tu kitorang lalu jalan lain.. sebab jalan mula mula tu cam berpusing pusing ular kene palu.. huahuaaa

Da balik tu sampai at Tampin kitorang singgah balek tempat karoke box tu balek bagi memenuhi hasrat dan kehendak Qila.. huahuaaaa

And after that kitorang beli makan malam kat Alor Gajah and then balik and then terlepak tido lam bilik

MY ATH : hanyut kelautan Lendu bersama anak anak ikan.. sobsob ~
Wa3

6 ulasan:

zaidharis berkata...

ieka yang cool,
dan rock,
yeah ♫♪♫♪♫♫!!
hehe..

jemput datang blog ni!

Ashen Kamen! berkata...

wawawaaaa.. sejak bila la daku cool and rock ney..
HAHAk

zaidharis berkata...

oh,cool dan rock sebab melihat gambar di blog tu je,=)..
eh,
dulu bukan monstercookish tu ke?

Ashen Kamen! berkata...

hahaaa mcm2 la dak ney
ki3
ha'aaaaa
dolu cookie manster! then ashen kamen
ni skarang tah pe tah la pulak
xD

zaidharis berkata...

lepas ni bulma dragonball plak,
hehe~

XOXO berkata...

giler r korang..
akk yg duk n.9 ni pun tak smpi2 lg kt serting w..

perghh..
btul2 ronda korang eh..
hahaha..

:)

Daisypath Anniversary tickers