Khamis, April 29, 2010

We're Having Study Group In Library For ATH105..


Hahaaa.. tetibeee rajinnn...
lalala~
Study lah aku dari pukul 12.30 tengahari itu sampai ke 6.30 petang...
Mencari sesuap ilmu dari buku ATH yang berputar belit..
*ATH - Art The History..
Huhuuu.. niat asal adalah nak mencuci mate melihat abang hensem di library.. tapi tidak kesampaian apabila yang ada hanya seketul dua... selebihnya muka boleh lepas je

KAH4.. jahat ciuttttt...

Lalala~ Mira and Nad yang aja saye.. heheeee~ This is where the situation and the "shiutttnesss" beginn.. HAHA - Library UITM MELAKE...
Kau orang tengok brape banyak bende alah ni aku dapat lam 1 meja.. adoi..
YESS!! At last... lets show off my art history book.. bapak borattt owhh... killer book niyy.. dalam ni belambak gile fakta kene hafal duh.. adeii
Tengok buku i.. cinonet jeee.. lam Malay lak tu... wadoi wadoi
Ni buku En Rashidi tulis... huhu
Ni nota saye buat sniri.. kalerful owhh.. best semangat gile nak study.. lalala~
Ni buku Nad... lame gile punye buku abang die punye tapi best gak nak bace... :D
Ni Natrah... our talented Art The History... gileee duhhh die dah hafal semua fakta lam buku.. ferghhhh~
Dan aku annoying gile bile orang lain sume dah bace aku lak masih 0-0.. huaaaa
So better i decide to focus on my reading and do some note... yesssszzzz
HAHAaaaa... shiuttt.. aku sorang je yang amek gamba merapik meraban lam library tuh
And they started to study and discussing... lalala~
Nad gileee... gileee.. dan masuk air duhhh... sumpah masuk air gile time nih.. da ler sakit perut.. adoi.. sume 3-3 ekor cipan ni sakit perut.. telebih makan kangkung agaknye.. hahak~

And they started to rajin again and again... weheee~

Well, study kat library memang best gileeee... da ler sejuk ekon besau... masyukk palee.. ade abang hemsem... ade manyak bukuu... wawawa

So kitorang nak gi lagi stady kul 12.30 tengahari kang... wawawa...

Sok da paper daaa... wish me luckkkk! :D

4 ulasan:

mie berkata...

pergh!!!
rajin gila....
rajin bergambo dari study..
hahahaaa

Ashen Kamen! berkata...

mie :
HAHAHAHAAA!!!
biasaaaa broooo
xD
mmg rjin bgambo ni
:P

mademoiselle azieshakespeare berkata...

study2, heh :p

BD Fabregas berkata...

dtg la klang.. bleh la tgk abg hensem selalu, hahaha..

:)

Daisypath Anniversary tickers