Sabtu, Januari 24, 2009

KL photoawards upcoming

Heiheihei. Malam semalam ade seorang lelaki inih..*saper terase tu eh.sapekah?sapekah?whistling Pictures, Images and Photos

Hahah... saper terase aku memanggil-manggil die tu silela senyum eh. tonguestickingout Pictures, Images and PhotosBahah.. aha.. malam tadi. Aku lepak-lepak dibilik kerana aku sangat malas nak online. Benda tekno nih dah membuatkan ati aku sebal sedikit. Cehh... huhuh... so 'dia' telah menghantar IM ke ym aku... dimana YM aku link terus ke henset jadik aku dapat IM 'dia' di henset aku lah. 'Dia' menyuruh aku online kerana dia ada sesuatu yang seronok untuk dikhabarkan. Aicewah.. nih rase dupdap nih. Meyh.. hukhuk... arakian aku telah mengonline dalam lagak yang mahakarya malas. Memandangkan laptop adek-adek aku guna. Komputer laju tuh mak aku gune dan tinggal komputer lama aku yang slow tu... jadi aku telah membuka komputer yang mahakarya slow itu. Huu... selaku aku online dan menginvisiblekan kehadiran aku... aku pun memulekan perbualan dengan 'dia' bermula dengan perkatan 'hoiyt!'


Bahahah... agak kureng sopan ituh. So the man telling me something that interested to be shared. Guess what? Bende nih la wat ati aku membara-bara nak forcing ayah aku buy cepat-cepat dslr untuk aku. Muaaa.. sedeyh. Hahah. Ini dier.... picture uploading... berada di bawah ini

Ini dia KL photoawards yang bakal menggegar hati para photographer. Aku tak leh la nak join. Memandangkan skill potrait aku masih ditahap 0.1 peratus. Hahah. For korang information... aku tak boleh nak bekerjasama dengan muke orang... hekhek... bekerjasama ngan landscape takper.. itu aku suke. Sebab dorang statik dan... dorang tak banyak hal. Aicewah... cam poyo pulak. So dia telah mengajak aku joining this competition which the prize sangat superb. USD3,000... bole la aku beli kamera eh? Hakhak... namun aku tetap berkata tidak dan tak nak memandangkan aku takde kamera. Walaupun 'dia' menyuruh aku meminjam kamera pakcik aku namun aku tak boleh kerana pakcik aku berada di GAZA sekarang dan tambahan lagi dia giler kedekut nak mampus. Konon tangan aku nih terlalu kotor dan hina laa nak memegang kamera-kamera die tuh. Aku highlightkan KEDEKOTT!! Huhuh... nada bengang disitu.


So.. memandangkan aku tak boleh nak join ini grand punye competition... aku telah mempromotenya di myspace..


Hahha... feedback dier perghhh...mengancam jiwa dan raga. Sumer pakat nak kua senjata lensa maseng-maseng. Adess.. kepada 'die'.. anda tidak kesah kan sayer mempromosi inih?yahoo Pictures, Images and Photos Hihih... sori bro.. sori bro... wa manyak mengang lo tala lapat ikot ini comp... so.. wa tolon-tolon plomote... hihih...

Jadi join la korang-korang yang sangat hebat menembak-nembak dengan lensa tuh eh... time youth rituh pon de competition aku selaku promoter telah menjalankan tugas promote jer... almaklumlaa... aku kan tidak berkemampuan nak membeli dslr... aicewah... sedih disitu... huhuh...

Jadi selamat menyertai eh.. ti kalau la kan... kalau la korang menang... kongsi fat chai la ngan aku siket ehh... aku nak gak income... huhuh... okep tamat disitu dengan muke tekejotwow Pictures, Images and Photos

Oiyh lupe nak kasi link. Suda tue gini arh.. bahah... nah link ke website dier tuh:

http://www.klphotoawards.com/index.html

7 ulasan:

tintin berkata...

arhh
mmg tgn ko kotor pon
maner leh pegng kamera
wahhh
dh kesat mknn kt mulut...kotor plak tu
nk pegng kamera..
cikgu ckp xbole
xbole la/...kene rotan nnti

iKHMAR berkata...

wahaha...kumpol duit cepat!

Simply ZULAIKA berkata...

kepade tintin burok:
amboii kao.. skati jer ehh.. tembak kang
tangan akuh suci okeps
poyo la.ko poyo.poyo la ko
jgn wat malu ak lam blog okes

*cehh ayat gertak tuhh..ngn mate jegil2
kakaka
;P

Simply ZULAIKA berkata...

kepade ikhmar:
kumpol tapik tak terkumpol
wuaa...sedeyh aku...aku sedeyh..
sobsob
:PP

NADESHIKO berkata...

dslr..? ape kebende tu zul..?
haha, sorry la erk sebab aku nie buta kamera sikit!
haha

Simply ZULAIKA berkata...

kepade nadeshiko:
hihih
dslr tuh kmera yg beso gedabak gedebab tuh
yg aku xmmpu tercapai akal nk mmbelinyer
*ayt tensen nih
wahahaha
;PPP

svllee berkata...

Hi, thanks for posting about the KL PHOTOAWARDS! Hope to see your entry..yah..? Hope you feel better soon.

:)

Daisypath Anniversary tickers