Isnin, Januari 26, 2009

Al Fatihah...

Time aku on the way nak pergi Lumut tu tiba-tiba aku dapat mesej... so then aku bukak... the sender was Ikhmar... iyerp... arakian aku baca mesej ikhmar bagi tiba-tiba sentap kejap. Sampai mak aku yang tengah tanya arah jalan tu pun terkejut sama tanye nape aku cam orang tingtong... ohhh... aku just bacekan mesej ikhmar kasi tu... dan aku memang terkejut sangat...

Kakak Laila, Yasmin telah meninggal dunia kerana kemalangan jalan raya. Yearp... totally shocked... after replying ikhmar punya mesej terus aku mesej laila... tanya condition die... aku harap dia tabah lah...

Kepada Laila my friend...:
aku harap kau tabah mengharungi kehidupan ni eh
aku tau beban yang kau kene galas tu berat sangat
jadi kau kene kuat oke... demi adik-adik kau yang masih kecik... dan juga parents kau yang need sangat support dari kau...
Aku doakan roh kak Yasmin tenang disana...

Knowing kak Yasmin, she's very..very...very...very... good person... nice and friendly...

Al - Fatihah...

8 ulasan:

NADESHIKO berkata...

Salam. Yo zulaika! hahaha, skema la pulak aku panggil nama ko zulaika.
okey la, aku panggil ko Zul ..hahaha
macam tak biase plak..
aku sunnguh bengong tahap gaban..

talking about kak Yasmin, walaupun aku tak kenal, aku doakan kak Yasmin ditempatkan didalam golongan orang-orang yang beriman..

hurm..aku tak tahu nk ko ade masalah ape..
kalo aku tanye karang, mesti ko bagi flying kick kat aku kan..? hahahaha..
tapi aku dpt rasekan ko ade masalah keyakinan diri, kan..?
huhu, merepek aje aku nie..
hahaha..
ape2 pun setiap masalah pasti ade jalan penyelesaian..
dan aku yakin ko dpt atasi masalah ko..
senyum2 selalu yerk..tak baik monyok2..
ko nampak cute kalo selalu buat lawak.. ^_^

iKHMAR berkata...

Oh ZUL, ada masalah dlm hubungan cinta kah? Hehehe..sila lah tanya aku, gerenti pas ni ko akan clash dgn jayenye..Hahaha.

Simply ZULAIKA berkata...

to nadeshiko sayang:
wslam..
hahahh..takpers2..
aku mnerimenyar dgn ati terbuke

aku taktao la pe maksaklah aku
hanye aku yg tau..
kalo de kasar2 kt sini sori ehh
aku looser
hohoh
iyerp..loo...looser..

Simply ZULAIKA berkata...

to imar kachak:
hee..
xde kene ngene ngan ubongan cintakk
wakaka

aku der maksaklah jiwa
hohoh

giler aku loo....looooser...
silerla gelak smemangnyer aku loooser
:P

DrSam berkata...

salam,

alfatihah untuk arwah. semoga rohnya dicucuri rahmat dan berada dikalangan orang-orang yang diampuni olehNYA.

Nice blog.

Simply ZULAIKA berkata...

to DrSam

iyerp..alfatihah..
tx drsam
hihi;)

tintin berkata...

moge arwah ditempatkn dikalangan owg2 yg mukmin

Simply ZULAIKA berkata...

to tintin:
iyerp..amiin..
;(

:)

Daisypath Anniversary tickers