Rabu, Februari 04, 2009

Halah... nak spam segaleee

Hadeii... tetibe jerr rase nak sepak-sepak manusia sorang nihh... hahahh... sumpahan aku da keluar dengan jayanya. Huhh..

Takdelar.. aku just on myspace aku... aku skarang cam malas nak bukak myspace tuh. Cam bosan giler... hukhukhuk... so aku on myspace aku... ade new komen... adess.. meyh aku tunjok sket sebab aku kan da bengang. Jadik da bengang dan fed up tuh.. kire nyer dier terbacer ke terperasan ker aku takde heran mane dah. Hakhak... setan berade disitu:PP

Komen akhir bulan lepas:
Heyhey.. spam2 my pix keyh... ill spam urs then..

Okey tu aku boleh terima lagik... aku just komen jela gamba dier ngan setulus dan seikhlasnyer.. tetibe...

Komen pada 2 Feb 09:
xcuse me dont forget spam2 my new pic...
hehehe...

Lerhhh... giler panas atii... aku da komen okeyyy!
Kill... Pictures, Images and Photos
Banyak gilerr... bole lak anta mende tuhh lagik! Ahhh... bara giler...! Okep2.. aku menahan ati lalu mengomen gambar-gambarnya lagik. Kali ni dengan ati tidak ikhlas b'coz of die adelah memaksa aku menggunakan ketidak ikhlasan aku tuk komen gamba dier. Soiy laa.. aku tau la adat orang myspace kan... kan suke suh orang komen... spam gamba... bla..bla.. aku pon dulu sukee orang komen juta-juta kali gamba akuu... tu aku tak kesahlaa... tapi orang nih nyer pangai cam wat aku weirdooo...! Gile sebal atii... wakakk.. tensen akuh! Tak pasan ker aku komen gamba die punye bapak banyak. Haa.. kua lagik sumpahan mulot akuu... sori yer mulot.. sok aku cuci kao... bahaha
Muhahaha Pictures, Images and Photos



Then after aku komen pix dier sampai 3 mukasurat baru die anta:
hye there..
thanx a lord 4 da spam2 my pic..
hehehe...


Okeyy... welkambing dude! Hahahh.. senak kepale aku dapat worang camtuh. Then aku ingat proses itu dah berakhir disitu... akan tetapi tidak?!!
Proses itu ade episodnyer! Ngaaa... bengang...
Noooo Pictures, Images and Photos

Komen pade 4 Feb 09:
dont forget spam2 my new pic lorrr...huhuhu... *dua kali anta

Oo my god... watteheck... watteheckk...
Lalalala~ aku wat bodo jerrr pe dier antaa tuhh.. pe aku kesaa kann? Hak aku kann tanak komen kan?? Huu...

And then afta a moment:
huhu..
bz kew... *4 kali die anta bende yg sama nih*

GRAH Pictures, Images and Photos
Aiyyo.. bengang loo... memakse sunggoh! eden... aku komen jer gamba dier nuu.. taktau pemende aku komen... tapi aku komen 47 kali to show kebengangan aku kann... cam soiy kann... adeiss..

Eden die anta:
tankayu cik ika oii...

Okep. welkambing dude. Aku mengang ngan ko dude... haaahhh... lantak dier laa.. malas aku nk layan dier... wahaha... bukan die nak balas komen gamba aku ker pe.. memang kepuasan diri sniri lar! Sangat tidak membantu dan menolong. Huhh.. tu pasal aku malas nak on myspace. Facebook agih best. Manyak application game kan? Kan? Kan? Kan?
Onion Pictures, Images and Photos

3 ulasan:

NADESHIKO berkata...

wahahahaha!
tahu tak ape!
aku pun naik bengang la weh bila ade org pakse kite komen2 gambo die..
mcm sengal aje..
kalo ade org request nk aku komen..
aku buat bodo aje..
sebab tuu hak kite nk komen ke takk..
biar la die nak kate ape..
bukan aku mati pun kalo die tak kwn aku..
sdgkan bejuta lagi bdk dalm myspace tuu..
hahaha..
anyway, aku suke main game online kat cartoon network..
hahaha, mcm bbudak plak..
hahahaha...

zulaika berkata...

haaa
ko memahami takperr
muahaha
tensen akuu tak memasal

walah..
bukn takat ko jek
aku ni pon jgn taktau lak
sume gme kt y8,nick,batman punye sume aku bntai
wahaha
bukn takat budk je..da cm rbena dorg pnggil
;DDD

tintin berkata...

alololo...sabr yer dak kecik yg jahat...opssss...yg baik hati
hahahha
***ko wt bodoh jer per dieowng suh komen...sengal tol dak tu...bajet spam byk2 dh cukup famous ka...bdk baru nk up...
biak jer.tutup due2 telinge..xpyh ikut ckp die.ngeee
peace =PP

:)

Daisypath Anniversary tickers