Rabu, Februari 04, 2009

Movie+Drama Downloader


Entry ini adelah kutujukan buat Amenih/Amni/Amni Hajar/wifey Arashi dan seangkatan dengannyer. Huhuh... actually leyh kongsi reramai... cos... da aku tulis lam blog kan... for sure la cam orang de bace kan? Tih ce la try-try an error kan? Huhuh.. bukan ape pon... cume nak citer ni jer...

Si budak Amenih/Amni/Amni Hajar/wifey Arashi tu ade send sumting kat chatbox aku berkate tentang:
'weiyp.. ko tak reply pon cmment aku!'

Haa.. camtula kot ayat dier... huhuh... aku just... ohh.. eyp.. komen mane aku xreply eh? Blur kejap... huhuhh... then baru aku teringat yang time dulu-dulu-dulu-dulu punyer entry dier de komen panjang gilerr... so aku try la bukak lagi skali... eden baru aku nampak... yeaaa... memang aku tak balas. Kehkeh. Sori yap Ameni... entry lame cam tingtong malas nak tengok balek... huahuahua... cam hina pangai aku. Huhuh
whistle Pictures, Images and Photos

Okey camni la aku citer... cam blur-blur jerk entry aku nih padahal tajok siket punye gempak*bajet je gempak*hakhak

Aku haritu cam nak beli DVD citer-citer Japang+Korean yang baru tapi cam blur taktau citer pe yang best. Jadik aku telah menanye pada budak Ameni nih citer per yang terbayek... jadik die telah blablabla... itu ini... itu ini... dengan penuh semangat... dan die telah memberi aku satu website dimana didalam itu adelah syurga bagi aku! Wahahaha... cam poyo pulak. Hee.. website tu adelah tempat dimana semua movie/drama Japang+Korea+Taiwan berkumpul dan disatukan. Semua okeyh! Semua citer de lam tuh! Hana Kimi ader.. Pride aderr... Good Luck aderr.. Hana Yori Dango yang si Amenih promote tuh pon aderr... huhhuDan yang bestnyer adelah boleh tonton secara online dan aku boleh mendownloadnya tanpa perlu mengeluarkan duit sekalipun! Giler heaven... wakaka... takyah sesusah aku gi kuar duit puluh-puluh ringgit nak beli DVD baru. Ceiytt.. korang nak gelak tolongla gelak kerana aku tak heran kerana aku baru jer tahu kemudahan ini. Kehkehkeh... so sekarang aku telah gila mendownload sehingga mak aku potpet-potpet aku tak reti nak tidow. Ngahahaha... giler besss.. pasnih cam bole nak jual citer cetak rompak pulak kann?? Leh aku burn banyak-banyak kasi jual kann?? Gile hina pangai akuu... cehhh... takdelaa.. aku lakukan itu semua adelah untuk kepuasan sendiri dan cetak rompak itu adelah haram...Huu... sonoks gilak arrr... makaseyy wahai Amenih yang tomeyh lote tuhh.. aku kene puji dier karena dier telah memberi aku kehepian berganda... wakaka
Onion Pictures, Images and PhotosOnion Pictures, Images and Photos

mende atas nih cam nak kene sepak jek kan?


So kepade yang nak usha website yang Amenih kasi tuh silela... aku letak link dier dibawah nih.

Link : Watch Korean,Japanese,Taiwanese Drama and Movie Online!

Now aku bole la menyaksikan pape citer pon yang aku nak dengan senang atinyerr... jadik pasnih bil letrik aku mencanak naik la gamaknyer... wakakaka...

6 ulasan:

tintin berkata...

minah jambu la ko nie
tgk citer japang n koriang
**hahahha(gelak syaitan

zulaika berkata...

skati arrr
pe aku kesssaa kann
kakakakaka
ko tuh lagik jambu dn jiwang miwang
kate orang lakss
;PP

iKHMAR berkata...

Hohoho..
aku sukak sama Pride!!!!!!!

zulaika berkata...

wuaaaa....
jgn ckp prideeee...
cd tu da ilangggg
sape hamek aku pon xhingattt
tp takpe..
bule download.bule download.
wakakaka
xDDDDD

amnie berkata...

satu agy weh..
http://www.dramacrazy.net/


byw,leh download ke mysoju tuh?
ke ko download pkai real player????

huahuahauaa...ur welkam ur welkam...
ak manyak agy nih link2 download nih...
ko download kat ctu kualiti kurang laaa...
kat cni la heaven download cter...

1) http://community.livejournal.com/asian_doramas/

2) http://www.d-addicts.com/forum/

no2 tuh download pkai torrent..so siler la install dlu torrent yeh..
kat ctu dah dibagi torrent yg dowg recommend....ade guide pe sumer laaa...
siler2 la...



huahuaauhaua...ak trus jd semangat biler citer psl mende nih...
ak x sambung agy la citer boys over flower korea tuh..sebok download mende len...hakhakahaa..

n DEATH NOTE rocks!!!!!!!!!!!
matsuyama kenichi @ L mmg hot!
ops..tercurang lak...XDDDDDD

hoi..arashi name group laa...
ak matsumoto jun wifey..XDDDDDDDD



weh..ko bukak blk post2 ko yg lame (hint: pic air natchan tuh)..ak ada kumen..ko x bls pon..hahaha

zulaika berkata...

hoahoahoa
aku gune realplayer la gmaknyer
tapih cam gmba xclear ar
xbes gilak
tengok muke ashiya tomeyh tuh pcah2 ilang nafsu aku
ngahahaha
keji..keji..

ti ar aku nengok lman ko kasi tuh
pc aku cam wat hal
senget jerkk
nga sdap nk bntai cite japangg ade jek dengki
huhuh

helehh kao..
xelok curang
kang ak tulun report nhas kao
kakaka
xpon bek ko trus terang kt laki ko tuh
fomfuan kawen 5 pon ade skang ni
kakakakakaka
;PPP

iyola
eden suda blas
sukeee ko ehh..anta kat entry lame
heuheu
;PPP

:)

Daisypath Anniversary tickers