Isnin, Februari 02, 2009

Malam yang hina

Tajuk entry cam nak bagos jerkk... aku kan poyo... gahahaha... well aku sajer lambat-lambatkan entry nih sebab aku sangat malas nak update. Sebab per? Sebab per? Entah. I taktau okes. Gahaha. Well aku cite start dari pagi okey. Korang nak layan cite aku silela layan, taknak layan korang tengok la kanan ker... kiri ker... blakang ker... ngahaha...


Well pagi tadi... aku tido atas sofa kesayangan aku... kat hall nuu... jap-jap kasi tunjok siket... gahaha



Haa.. ni dier... hihih... nak tau citer tak asal aku tido kat situ... giler hazab okehh.. sebab tuh la aku tuleh tajok entry aku gitu... mai aku citer kehardcoran aku malam tadi... acecehh... actually semalam aku tido lam pukul 4 lebih camtu... pas tutup suis-suis wayer-wayer sume aku tutop la lampu yang suluh PC aku tu... then aku amek enset then aku masuk bilik aku. Iyerr masuk gelap-gelap gitu. Dah ajat nak tido watpe aku nak bukak lampu kan? Mate yang da ajat nak tido, bile da kene lampu nihh sure degil nak tutop kan? Betulla kan? Haa... so aku terus feuuu.... cari bantal then try nak tidow... ekceli aku before tido pasang 1 lagu... so sambil denga tu sambil tidow laa... jadi aku pasang la 1 lagu nih... very the slow milo... saper nak pasang lagu rock time nak masok tidow kan? Tuh orang senget je kan? Jadi sambil nak tetido tuh aku peluk la bantal akuu... sejuk malam tadi... sangat the sejuk...

Tetibe jer kann... tetiber jeee.... wahhh... sangat takot nak citer balek... huuu... tetibe jerr.. lagu yang aku pasang tuh dier nye volume cam slow lak... aku taktau la aku ngigau ke per... tapi memang aku denga maken slow... adeiyhh... sangat dugaan... then aku wat jela bodo memandangkan aku tanak kesah kan... aku kan nak tido kan? Kene la lege-lege kan otak kan... huaa.. so itu aku tak kesah... aku tutop la mate rapat-rapat... and then very the terkejut biler tetibe kan... kipas yang hala kat aku tu cam xkuar angin... alaa.. saper pakai kipas time tido tuh taula... kan bile tido kan bile angin tuh tuju tepat kat kite kan kite bole rase kesejukan angin dier kan... tapi aku nyer keadaan nih... aku memula landing memang rase angin tuh kibar-kibar kat muka aku... tapi afta the moment afta the volume of lagu tuh jadi kecik kipas tuh cam mati lak. Giler hijau muke aku, aku rase... adeiyh... tula bajet berani nak tidow tutop sume lampu... sapsapsoiy tul... asal dugaan sunggoh... takot... then aku bukak mate lam kesamaran tuh aku tengok kipas tuh maseyh tuju kat aku lagik... cume angin die jer tak rase... time tuh aku da bayang something weiy...



Aku bayang de benda itam duk kat depan kipas aku tuh... dan badan die sangat besar dan badan die sumer itam... itu adelah boogeyman! Ohh nope... itu adelah mungkin lembaga hitam! Da la kul 4 pagi... kalo nak kaco aku pon tunggula azan Subuh! Adela keberanian aku... ngahaha... silap aku azan sorang-sorang time tuh... huahua...

Wuaa.. dan sesungguhnyer aku cuak gilerr.. terus rase darah panas jekk... heee.. ayat kursi segala aku bace... tapi takleh nak ilang takot tuh... entah... rase cam syirik pon der bayang bukan-bukan... tapi dah aku nak terbayang camtu aku nak wat camne lagik kan? Wuu... aku tingat filem Boogeyman arahan Stephen T.Kay tuhh... huuu... sangat hina pangai aku laa... aku sangat takot... dan untuk belagak cool dengan 'boogeyman/lembage itam' depan kipas tuh aku tuka lagu kat MP3 aku tuh... and then here we go... hamek kao aku pasang lagu Artic Monkey-Fake Tales of San Francisco. Hina pangai aku kan? Bukan nak jerit bace ayat kursi kuat-kuat ke hape... nih pasang lagu monyet tuh lak.

Huaaa... aku sangat takot la weii... afta 15 minit aku rase... aku sangat the takut tapi try ler nak wat-wat brani, aku mangon terus lari gi ruang tamu... bahahaha... adek aku tengok sure kene gelak sampai mati. Kehkeh... tapi aku takot okee... and then sebab tuh la aku tido atas sofa tuhh... dengan nyenyaknyer sampai pagi soknyer mak aku jerit marah aku asal wat sofa dier camtuh... huahuahua... rahsie tetap rahsie.. if aku gitau mak aku citer sebenarnyer... sure yang pertame skali die tak kasi aku on9 sampai kul 3-4 pagi... and then sure die akan gelakkan aku sekuat-kuatnyer. Huahuahuahua... korang nak gelak silela gelak... aku sangat takot okess... ngehehehe




7 ulasan:

tintin berkata...

kah kah kah
pdn muke ko
dulu ko takotkn aku kn
nie ko kene plak
saper suh ko xdgr kate aku n mak kau tu
pdn muke
hahaha
lembaga tu akan cari ko mlm nie lg...
**hehehhehehe (gelak hantu)

Simply ZULAIKA berkata...

aku sepak pale ko kangg
ko tu pon aku tao takot antu
so jgn wat2 bajet cool ehh

aku doa antu datang umah ko malam nihh
amiiin

jadi memandangkan die da dtg uma aku
so otak die set nk gi kluang lak cari kao
bek ko tido awl mlm nihh..
takott...
wuuuuu.... takot... ;PP

tintin berkata...

ahhhh
xtakot pon la
hantu mmg cri ko jer
die xcari aku nyer
amin
heee
kuang ajak loorh dak kecik
mlm nie lembaga tu wt peace kt ko
oke kan??
bebaik la ngn die

Simply ZULAIKA berkata...

bilee maseeee
bile maseee ko ce ckp kt akuu
gahahaha
die nk carik orang cm ko ekceli
smalam die sesat jek dtg uma akuu
die igt nk smbut ari wilayah

gahahahaha
tidak..dan tidak...dan tidak lagi..
die tatap datang uma kaoo
*ceh bajet nk sdp kn atii
wekk
;PPP

tintin berkata...

wekkk
aku tutup telinge dh
wekkk..=PPP

hantu tu akan cri ko mlm nie
ngenge
weyhh
aku lapo
masakkn untk aku

Simply ZULAIKA berkata...

bahahhh
gedik
ngaku jela pnakot
tak elok nipu ngn akuu
gagagaga

lapo?
jom3 makan mekdi
ko kn ske mekdi
ngahahahaha

NADESHIKO berkata...

weiler~
bahaya siot!~
aku tak mau gelakkan org sebab tak baikk..
hahaha! bajet baik plak aku nie~
next time hati2 yer sayang..
kuatkan semangat ko~
chayok~ xDD

:)

Daisypath Anniversary tickers