Jumaat, Mac 29, 2013

Kolej Angsana UiTM Puncak Alam

Hmmm... memandangkan dah dua hari ni aku agak kebengangan dengan direct line internet kolej ni yg tetibe menyekat penggunaan Facebook lepas office hour so aku bantai kaw2 update blog la memandangkan blogspot.com je yang die takde nak block2 bagai.. hahahaha
So sila la menyampah jike melihat aku update kadang2 sehari tu 5-6 kali.. *ceh bajet2 kau update banyak la ni kann..

Eheheee aku lupe kan nak cakap kat korang.. yang aku adalah salah seorang siswi yang amat bertuah*muke kembang2 gitew* kerana telah dipilih dan terpilih untuk duduk di kolej yang telah disediakan.

*MUNTAH2

hahaha padahal budak2 intake baru memang dah disediakan kolej.. boleh tak berenti kau gedik2 ni ika?
HAHAHA.... well yeah aku telah bersusah payah gak la bermati-matian memikirkan kebarangkalian aku duduk di kolej atau diluar...

Akhirnyaaa aku adalah mendapat duduk dikolej!
WEeee~~~
Kolej adalah taraf apartment okay! Bukan kira kira bilik macam dekat Melaka duluuu.. sekarang kira isi rumahhh weh.. wakakaka
Okay aku beri peluang kat anda untuk jamu mata eaa

 satu rumah 8 orang, semua budak OM atau lebih dikenali sebagai office management.. dorang sume ramah2 cuma aku ni jer acah2 macam pemalu mintak kaki kat muka.. hahahaha 
dan aku sebilik dengan Natrahhh.. yeehaa! tapi Natrah amik Grafik so kadang2 tu aku ada kelas die takde kelas.. die ade kelas aku lak takde kelas... tapi sem ni die paling takde kelas laaa... so bende tu membuatkan aku sangat jelesss... HAAAA bestnyerrrrr -___-
 jejenggg.. ni bilik akuu... nampak tak?? tak nampak kee? jap ehhh... kite terjahh
 tadaaaa... bilik akuuu ngan natrah... dan abaikan yang bersepah2 tu.. kitorang memang macamni kadang2.. tapi selalunya kitorang rajin lah.. hahahaha
 meja study... sangat selesa... dan best! sangat sangat best... sapa dapat kolej tu sila la bersyukur okay... dan okay nak alertkan jugak yang drawer kayu belah kiri tula yang telah membuatkan ketragedian di kaki ku.. hahaha nak mention gakkk! boleh kan?? kann? heheee
 ni port aku.. always bersepahhh.. gahahaaa.. walaupun cuma berkemas.. tapi bertahan untuk 5minit selalunya...
 ni pandangan dari dalam bilik.. heheee... okay dinding aku sangat 'kotor' dan penuh berbanding dengan dinding Natrah yang sgt suci... sebab aku memang tak boleh biarkan ia suci.. jom chekedauttt
 HAHAAA besepai sepai gambaq kat dindinggg


and yeah aku akui dari Diploma lagi aku duduk di Kolej Merduwati dulu aku memang amat suka merosakkan dinding kolej aku.. selalunya aku akan tampal jadual, nota peringatan diri serta gambar2 menyayat hati...
so bila aku rindu, aku tengok dinding aku jela..
kurang2 takde la ralat sangat annn tgk dinding kosong..
wakakakaka
dan ini adalah pandangan luar bilik aku...
pandangan paling aku bencikkkk!!!!
sampai sekarang aku macam tak puas hatiiii
kenapala bilik aku mesti berhadapan dengan kolej lelaki!! yang suke mengintai dan juge sangat bising tahap karmaaa!!
demmm....
nak bukak tingkap pon segan2 okay!
ni pun time amek gamba ni, shoot laju2 lepastu tarik langsir~
wakakakaka bayangkan arrr..
ahhh! bengang!
HAHAAA

Okey the end.. :D

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Peh!! Kolej laki same ke? Hamba bakal menjadi warga Campus Puncak Alam bln 11 ni.. kta sama fakulti... bhahah!! hi senior..

Alyani Nadia berkata...

Besar bilik dia.....
Uitm melaka bilik dia besar tak?

Najwa berkata...

Housemate biasanya mmg satu course ke tak ?

Tanpa Nama berkata...

ko xyah naj bngng sgtla internet tu xleh bkk fb. internet tu uitm supply utk blaja doe..

amirul izwan berkata...

Boleh tanye tak? Pintu pagar uitm puncak alam tu last boleh masuk pukul berapa p.m?

amirul izwan berkata...

Boleh tanye tak? Pintu pagar uitm puncak alam tu last boleh masuk pukul berapa p.m?

:)

Daisypath Anniversary tickers